«Η μία έχει τα ορμονικά της που είναι έγκυος, η άλλη;» - Οι επικές ατάκες της Σάσας Σταμάτη στην κόντρα Σπυροπούλου με Πετρογιάννη

«Τώρα, αυτό είναι... last year»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Σε εκδήλωση που παρευρέθηκαν πολλά διάσημα ονόματα, βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής Happy Day όπου συνάντησε μεταξύ άλλων την Σάσα Σταμάτη. Σαν άνθρωπος της τηλεόρασης, δεν γινόταν να μην την ρωτήσουν για την κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την Φωτεινή Πετρογιάννη (δείτε εδώ τον άσχημο δημόσιο τσακωμό τους).

Οι ατάκες της Σταμάτη για την κόντρα Σπυροπούλου - Πετρογιάννη

«Καλό θα είναι ρε παιδί μου, εφόσον κάποιοι άνθρωποι γνωρίζονται, είτε είναι φιλικό, είτε είναι επαγγελματικό, είτε είναι ερωτικό, να τα λύνουν μεταξύ τους και όταν πρέπει να τα λύσουν. Τώρα, αυτό είναι… last year. Είναι λίγο άβολο όλο αυτό γιατί μου είναι πολύ συμπαθής και η Φωτεινή, δεν είναι φίλη μου, αλλά σαν δημοσιογράφος κλπ. Τώρα, η άλλη η κοπέλα είναι έγκυος, καλό θα είναι να τα βρούνε μεταξύ τους τώρα», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Μόνο και μόνο που η Κωνσταντίνα είπε στην Ελένη Μενεγάκη ότι “βλέπω κάποιους ανθρώπους εδώ και ντρέπομαι να τους κοιτάξω στα μάτια” δεν είναι και λίγο αυτό. Την πήρε τηλέφωνο στις 3; Εντάξει, η μία έχει τα ορμονικά της που είναι έγκυος, η άλλη; Δεν είχε να πάει στις έξι το πρωί στην εκπομπή;».

Συνεχίστηκε και μετά το twitter η κόντρα - Η απάντηση της Φωτεινής

Το πρωί της Πέμπτης 10/11, λοιπόν, επειδή το θέμα παιζόταν σε όλες τις πρωινές εκπομπές ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να δώσει την ευκαιρία στην συνεργάτιδά του να τοποθετηθεί στον αέρα της εκπομπής Πρωινό.

«Θέλω να εστιάσω μόνο σε εμένα για να γνωρίζει ο κόσμος γι’ αυτά τα πράγματα που γράφτηκαν χθες. Έχω συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους παρουσιαστές. Ποτέ δεν χρησιμοποίησα καμία γνωριμία για να βλάψω συνάδελφό μου ή για να κάνω στην μπάντα κάποιον άλλον και να βγω εγώ μπροστά.

Όσοι έχουμε συνεργαστεί δεν έχουν να πουν ότι εγώ ποτέ έβλαψα κανέναν ή χρησιμοποίησα κάποια γνωριμία την οποία και απέκτησα πριν από 9 χρόνια. Δεν χρησιμοποίησα ποτέ κανένα για να μου κάνει κάτι παραπάνω από αυτό που αξίζω να είμαι, αν είμαι κάτι.

Είμαι πολύ στεναχωρημένη γιατί διαβάζω πράγματα τα οποία δεν ισχύουν. Ήμουν πάντα η πιο χαμηλόμισθη, με το κεφάλι χαμηλά για να μην πει κανένας ότι χρησιμοποίησα οποιαδήποτε γνωριμία.

Επειδή γράφτηκε ότι «καθάριζε» για μένα ανθρώπους (σ.σ. η κόρη του Δημήτρη Κοντομηνά), δεν έχει γίνει ποτέ αυτό. Είναι προσβολή για μένα και είναι προσβολή γι’ αυτόν τον άνθρωπο, ο οποίος δεν θα έβλαπτε ποτέ κανέναν, είναι τόσο ξεχωριστός άνθρωπος και τόσο διαφορετικός από αυτό που μπορεί να φαντάζεται κανείς. Πάντα μου έλεγε «θα δουλεύεις με το κεφάλι κάτω και δεν θα χρησιμοποιήσεις ποτέ τη γνωριμία μας».