«Δηλαδή πρέπει να βλέπουμε τον Νίκο αν θέλουμε να...» - Ενοχλημένος ο Κώστας Τσουρός με τον Μουτσινά

Τι ακριβώς συνέβη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δηλαδή πρέπει να βλέπουμε τον Νίκο αν θέλουμε να...» - Ενοχλημένος ο Κώστας Τσουρός με τον Μουτσινά

Ο Νίκος Μουτσινάς το μεσημέρι της Πέμπτης 10/11 σχολίασε την κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την Φωτεινή Πετρογιάννη με αρκετά ιδιαίτερο τρόπο, όπως δηλαδή εκείνος ξέρει στον αέρα της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι.

«Χίλιες φορές αυτό από την Πισπιρίγκου στις εκπομπές αλλά υπάρχει και κάτι καλύτερο» είπε αρχικά και αμέσως μετά, με αφορμή το γεγονός ότι και εκείνος ήταν στον Alpha την επίμαχη περίοδο, τόνισε: «Δεν με ενδιέφερε τι κάνανε, αφού δεν με πειράζανε εμένα τι με νοιάζει; Ας τα βρουν!».

Μεταξύ άλλων όμως, ανέφερε πως είναι ένα θέμα που ανήκει στο παρελθόν και είναι παλιό.

Τα σχόλια του αυτά λοιπόν, παραξένεψαν την εκπομπή Mega Καλημέρα, με αποτέλεσμα ο Θανάσης Πάτρας να αναρωτηθεί «Συγγνώμη ο Νίκος δεν έλεγε ότι με όλα αυτά που ζούμε καθημερινά δεν έχει θέματα να παίξει στην εκπομπή του; Αυτό θα έπρεπε να του αρέσει, είναι βούτυρο στο ψωμί του», με την Ελεονώρα Μελέτη να απαντάει «Το θέμα νομίζω του άρεσε. Το twitter θεωρεί παλιό. Και για την Κατερίνα Καινούργιου δεν είπε ότι κάνει παλιά τηλεόραση;» (δείτε εδώ τι είχε πει για την Κατερίνα Καινούργιου).

Το σχόλιο του Κώστα Τσουρού για τον Νίκο Μουτσινά

Αφού τους άκουσε όλους, ο Κώστας Τσουρός θέλησε να κάνει το δικό του σχόλιο το οποίο ήταν αρκετά "πικάντικό".

«Μα όλα για τον Νίκο παλιά είναι. Παλιά τηλεόραση η Κατερίνα Καινούργιου, παλιό το θέμα Σπυροπούλου-Πετρογιάννη... Δηλαδή αν θέλουμε να μάθουμε νέα και καινούργια τηλεόραση πρέπει να βλέπουμε τον Νίκο; Δεν έχω καταλάβει», είπε χαρακτηριστικά.