«Υπάρχουν στιγμές που...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Κατερίνας Παπουτσάκη μετά την επιβεβαίωση του διαζυγίου της

Όσα αποκάλυψε μετά την συνέντευξη της στο Πρωινό μας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Υπάρχουν στιγμές που...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Κατερίνας Παπουτσάκη μετά την επιβεβαίωση του διαζυγίου της

Στο θέατρο Παλλάς βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, όπου συνάντησε την Κατερίνα Παπουτσάκη που πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση "Η αυλή των θαυμάτων". Η ηθοποιός λοιπόν, ρωτήθηκε για το διαζύγιο της από τον Παναγιώτη Πιλαφά.

Ο χωρισμός της συζητήθηκε σε όλες τις εκπομπές, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή μάλιστα να φέρνει στο φως διάφορες σχετικές λεπτομέρειες, ωστόσο, όπως ανέφερε και η ίδια η Κατερίνα δεν τον "κιτρίνισαν".

Οι δηλώσεις της Παπουτσάκη για το διαζύγιο της

«Περίμενα ότι θα πάρει έκταση το διαζύγιό μου αλλά δεν θα ήθελα να δώσουμε εμείς επιπλέον έκταση. Η επόμενη μέρα είναι πολύ θετική, χαρούμενη, αισιόδοξη, με σκέψη και ωριμότητα. Είμαι αισιόδοξος άνθρωπος. Υπάρχουν στιγμές που έχω δει το ποτήρι μισοάδειο. Τώρα το βλέπω μισογεμάτο.

Τα Μέσα πια δε λειτουργούν όπως παλιότερα. Έχουν αλλάξει τα πράγματα, έχουν μαλακώσει δεν υπάρχει αυτός ο κιτρινισμός πια κι αυτό είναι προς τιμήν σας. Αλλιώς είναι κάπως ανθρωποφαγικό» δήλωσε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Ο λόγος διαζυγίου και πως αντιμετώπισαν τα παιδιά τους

«Έχει τελειώσει η σχέση μας με τον Παναγιώτη. Ήμασταν δέκα χρόνια μαζί και ήταν μια πολύ σημαντική σχέση στη ζωή μου. Και εξακολουθεί να είναι γιατί είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου και τα μεγαλώνουμε μαζί, έχουμε μια πολύ καλή σχέση και προχωράμε. Προχωράμε, η ζωή είναι εκεί και μας περιμένει», είπε αρχικά.

Επίσης είπε: «Όχι, δεν ονειρεύομαι ακόμα, είναι ακόμα πολύ νωρίς για να ονειρευτείς. Ζούμε τη μεταβατική φάση, τη διανύουμε και πάμε καλά. Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρος ο δρόμος μας και πηγαίνουμε προς τα εκεί, προς το φως. Το βλέπω το φως, είναι όλα μια χαρά, φωτεινά.

Φυσικά και ένας χωρισμός είναι σαν πένθος, δεν θα μπορούσε αυτός ο αποχωρισμός να είναι εύκολος, σε καμία περίπτωση. Αλλά είναι πράγματα που χρειάζεται να γίνουν για να είμαστε όλοι καλύτερα. Θέλω τα παιδιά μου να είναι καλά και σε ισορροπία και αυτό είναι που φροντίζουμε πάντα να κάνουμε με κάθε τρόπο».