«Θα το αποκαλύψω τώρα...» - Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε ανοιχτά για το διαζύγιο Παπουτσάκη με Πιλαφά

«Εγώ είχα μιλήσει μαζί της»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Θα το αποκαλύψω τώρα...» - Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε ανοιχτά για το διαζύγιο Παπουτσάκη με Πιλαφά

Σαν "βόμβα" έσκασε η είδηση πως η Κατερίνα Παπουτσάκη χώρισε από τον επί 10 χρόνια σύντροφο, σύζυγο και πατέρα των παιδιών της, Παναγιώτη Πιλαφά. Στην εκπομπή Happy Day λοιπόν, σχολίασαν την συνέντευξη που παραχώρησε η ηθοποιός στο Πρωινό μας και επιβεβαίωσε το διαζύγιο της.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μετά την προβολή του βίντεο, αποκάλυψε επίσης και την επικοινωνία που είχαν με το που βγήκε η είδηση του χωρισμού της.

Η αποκάλυψη της Τσιμτσιλή για το διαζύγιο Παπουτσάκη με Πιλαφά

«Όταν έσκασε η είδηση του χωρισμού η ίδια αιφνιδιάστηκε. Εγώ είχα μιλήσει μαζί της. Θα το αποκαλύψω τώρα που πια μιλάει ανοιχτά για αυτό το κομμάτι. Είχα επικοινωνήσει μαζί της ρωτώντας την αν ισχύει η είδηση. Της είπα αν δεν ισχύει να μην το παίξουμε στην εκπομπή. Και μου είπε “όχι ισχύει, απλά δε νιώθω έτοιμη να μιλήσω ακόμα”.

Αν δεν είσαι σίγουρος για το πώς εξελίσσεται μια κατάσταση και τι δρόμο θα πάρει δε θες να εγκλωβιστείς σε δηλώσεις. Δεν το έκανε όμως με πολύ ωραίο τρόπο; Ήταν ξεκάθαρη. Κατερινάκι κάθε τέλος είναι μια αρχή. Καλή δύναμη και τα παιδάκια σας είναι η πρώτη σας προτεραιότητα» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Όλο το παρασκήνιο του διαζυγίου τους

Όπως γράφει η εφημερίδα Real life, τα γκρίζα σύννεφα στη σχέση τους έκαναν την εμφάνισή τους το περασμένο καλοκαίρι όμως κατά την διάρκεια του φθινοπώρου, πήραν την απόφαση να χωρίσουν.

Συγκεκριμένα, μέσα στον Σεπτέμβριο, αποφάσισαν ότι δεν θα μοιράζονται πλέον την ίδια στέγη. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί, ότι η τελευταία κοινή εμφάνισή τους ήταν τον περασμένο Ιούλιο στο Ηρώδειο (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες).

Το παρασκήνιο του χωρισμού Παπουτσάκη - Πιλαφά