«Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου γίνεται της κακομοίρας»

Πρόσωπο του ALPHA αποκαλύπτει για πρώτη φορά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου γίνεται της κακομοίρας»

Πολύ γνωστό πρόσωπο του ALPHA παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή BreakfastStar, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τα τηλεοπτικά πρόσωπα αλλά και για μερικές εκπομπές που βρίσκονται φέτος στο προσκήνιο.

Ο λόγος για τον Κώστα Φραγκολιά που αρχικά αναφέρθηκε στην κόντρα Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με Φωτεινή Πετρογιάννη και στη συνέχεια στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Όσα είπε ο Κώστας Φραγκολιάς για Καινούργιου και όχι μόνο

«Πολλά κοκόρια μαλώναμε σε ξένο αχυρώνα. Εντάξει, δεν μου άρεσε αυτό που βγήκε, θα μπορούσε να είχε λυθεί πιο ομαλά. Συγκλίνω λίγο προς τη Φωτεινή. Για να λέμε την αλήθεια, η Κωνσταντίνα έλυνε κι έδενε τότε στον Alpha. Επειδή τέθηκε δημόσια, νομίζω ότι η Φωτεινή καλά έκανε και απάντησε, εκεί της δίνω το δίκιο», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Στην Κατερίνα Καινούργιου γίνεται της κακομοίρας. Είναι μεγάλο το πάνελ κι έχουν και τα δικά τους. Δεν μου αρέσουν πολλά πράγματα στην Έλενα Χριστοπούλου. Στο J2US είναι κάποια πράγματα που δεν μου αρέσουν. Δεν μου αρέσει το ντύσιμο του Νίκου και όλη αυτή η αγάπη με την κριτική επιτροπή, είναι ανούσιο».

Τι συνέβη πρόσφατα με τον αρχισυντάκτη του Super Κατερίνα

Με αφορμή τις δηλώσεις του Τάσου Σοφρωνίου σχετικά με την παίκτρια του GNTM που την είπε Στάθη Ψάλτη, στο Super Κατερίνα ξέσπασε μια κόντρα ανάμεσα στην Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη. Ο παρουσιαστής είπε στον δημοσιογράφο πως έχει κάποιες ιερές γελάδες για τους σχολιασμούς του, όμως η συζήτηση που είχαν ήταν... βαρετή.

Τόσο βαρετή μάλιστα, που ο αρχισυντάκτης της εκπομπής που βρισκόταν στο σπίτι του, άλλαξε κανάλι και έβαλε να δει τον Γιώργο Λιάγκα στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Α.Μ.: Αυτός που χρησιμοποιεί και το μεν και το δε λέγεται Στέφανος Κωνσταντινίδης. Έχει ιερές αγελάδες κι αναλώσιμους. Θα ήθελα κάθε μέρα να μου γράφεις σε ένα χατί ποιες είναι οι ιερές σου αγελάδες και ποιοι οι αναλώσιμοι. Έχεις δικηγόρο...

Σ.Κ.: Όταν βγάζουμε ένα δικηγόρο στον αέρα, δεν είναι ότι έχω ιερές αγελάδες. Εσύ ο πολύ έμπειρος παρουσιαστής, Ανδρέας Μικρούτσικος, δεν μπορείς να σχολιάζεις τα λεγόμενα του δικηγόρου ως είναι τα λεγόμενα της πελάτισσάς του. Ο δικηγόρος λέει αυτά που θέλει να πει.

Α.Μ: Έχεις και τον Ντάνο. Ό,τι έχει πει. Αν ο Ντάνος πει κάτι λάθος, δεν υπάρχει παρίπτωση… Ο συγκεκριμένος (σ.σ. Τάσος Σοφρωνίου) έχει ευφυία, δράση στο Παρίσι. Μόλις τολμήσει να πει κάτι, τον βάζουμε στο κρεβάτι οτυ Προκρούστη.

Σ.Κ.: Είναι η γνώμη μου για τον Ντάνο. Δεν είναι ιερή αγελάδα. Δεν έχω μαζί του ούτε επιχειρηματική δραστηριότητα, ούτε κάτι άλλο.

Σε κάποιο σημείο της συζήτησης λοιπόν, η Κατερίνα Καινούργιου παρενέβη και τους σταμάτησε τη συζήτηση λέγοντας: «Πάμε να προχωρήσουμε; Στέλνει ο Θέμης από το κρεβάτι του πόνου και γράφει έχω κάνει ζάπινγκ. Ο Θέμης τώρα βλέπει Λιάγκα, σας αρέσει; Όχι. Άλλαξε θέμα, μας βαρέθηκε. Πάμε παρακάτω», είπε γελώντας.