«Ήμουν στην κουζίνα και άκουγα τη φωνή του Δημήτρη...» - Η Ελένη Μενεγάκη "ξεμπρόστιασε" στον αέρα τον Ουγγαρέζο και τον Πούμπουρα

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ήμουν στην κουζίνα και άκουγα τη φωνή του Δημήτρη...» - Η Ελένη Μενεγάκη

Άλλη μία εκπομπή της "Ελένης" ξεκίνησε την Παρασκευή 11/11 και οι δύο άντρες της παρέας της Ελένης Μενεγάκη, ο Σάββας Πούμπουρας και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, δεν σταμάτησαν να μιλάνε κατά τη διάρκεια αυτής.

Το γεγονός αυτό δεν έμεινε απαρατήρητο από την παρουσιάστρια, η οποία δεν δίστασε να "πετάξει" την ατάκα της, όπως συνηθίζει πάντα (δείτε εδώ την επική ατάκα σε συνεργάτη της για την ηλικία του), και να τους "ξεμπροστιάσει".

Η ατάκα της Ελένης Μενεγάκη για τον Πούμπουρα και τον Ουγγαρέζο

«Σήμερα πραγματικά τα δύο αγόρια τα έχουν δώσει όλα… λένε, λένε δεν έχω καταλάβει τι τους απασχολεί, δεν έχω καταλάβει…», είπε αρχικά.

Και ενώ εκείνοι την αγνοούσαν, συμπλήρωσε: «Κάτι έχουν να λύσουν αυτοί οι δύο… Ήμουν στην κουζίνα και άκουγα τη φωνή του Δημήτρη… Λέω «έχουν θέματα πολλά αυτοί οι δύο».

Ξετρελάθηκε η παρουσιάστρια με το μήνυμα στο κινητό του Σάββα

Ένα επικό μήνυμα από τη σύζυγό του δέχθηκε ο Σάββας Πούμπουρας στον αέρα της εκπομπής «Ελένη» το μεσημέρι της Πέμπτης 10/11. Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη τον ρώτησε γιατί κοιτάει συνέχεια το κινητό του.

Ο συνεργάτης της λοιπόν απάντησε: «Μου έστειλε μήνυμα η γυναίκα μου “απόψε για Maestro θέλω αυτή τη μηλόπιτα και από κάτω έστειλε και μία σαγιονάρα”».

Η παρουσιάστρια τότε δεν άντεξε και σηκώθηκε αμέσως από τη θέση της γέλωτας και πήρε το κινητό στο χέρι της και έδειξε το μήνυμα στην κάμερα.

«Είσαι θεά! Δώσε πόνο, δώσε πόνο. Αφού χαίρεται», είπε η Ελένη Μενεγάκη απευθυνόμενη στην σύζυγο του Σάββα Πούμπουρα, Αρετή Θεοχαρίδη, ενώ αμέσως μετά ένας επικός εξίσου διάλογος ακολούθησε και με τον σεφ της εκπομπής.