«Μπορώ να μείνω 7 μήνες άνεργη...» - Τι συμβαίνει με την υγεία της Σοφίας Μουτίδου

«Ζητώ συγγνώμη»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Σοφία Μουτίδου
Instagram / Σοφία Μουτίδου

Η Σοφία Μουτίδου βρίσκεται αρκετά συχνά στο προσκήνιο το τελευταίο διάστημα, καθώς μετά την μήνυση που δέχθηκε, η οποία την οδήγησε στην ΓΑΔΑ, ακολούθησαν πολλά γεγονότα που την "εξέθεσαν". Την Παρασκευή 11/11, όμως, κάτι αναπάντεχο συνέβη στη ζωή της.

Η ίδια ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως βιώνει μία νέα περιπέτεια υγείας, καθώς κόλλησε κορωνοϊό και πρέπει να μπει σε καραντίνα και να σταματήσει όλες τις δουλειές της μέχρι να αναρρώσει πλήρως.

Τι συμβαίνει με την υγεία της Σοφίας Μουτίδου

«Καλησπέρα από τα κεντρικά της γκαντεμιάς. Έχω covid. Είμαι θετική από την Πέμπτη 10/11 και σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη που μου δείχνετε. Μπορώ να μείνω 7 μήνες άνεργη χωρίς covid και με το που έρχεται δουλειά να κολλάω. Ζητώ συγγνώμη για την απίστευτη ατυχία», είπε χαρακτηριστικά.

Σοφία Μουτίδου covid
Instagram / Σοφία Μουτίδου

Πριν από λίγες ημέρες πήγε εκτάκτως στο νοσοκομείο

Καλεσμένη στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι βρέθηκε σήμερα Τρίτη 1/10 η Σοφία Μουτίδου, η οποία ωστόσο πριν εμφανιστεί εκεί, βρισκόταν στο νοσοκομείο εξαιτίας μερικών πόνων που ένιωσε νωρίτερα.

«Παραλίγο να μην έρθω. Ήμουν άρρωστη το πρωί, πήγα στο νοσοκομείο. Κάτι γυναικολογικό. Πήγαινα στο νοσοκομείο με φοβερό πόνο. Μέχρι που σκέφτηκα ότι μπορεί να με κρατήσουν για χειρουργείο. Είχα φοβερό γυναικολογικό πόνο και πήγα και μου λένε δεν έχεις τίποτα. Μάλλον είναι επειδή θα αδιαθετήσω, γιατί έχω κάτι αδιαθεσίες εφηβικές, οι ορμόνες είναι…

Ήμουν βέβαιη ότι θα μείνω μέσα και λέω ποια εκπομπή; Δεν θα κάνω τίποτα, ούτε παραστάσεις. Τελικά δεν έχω τίποτα, είμαι πάρα πολύ καλά», είπε η Σοφία Μουτίδου, της οποίας το όνομα ακούστηκε αρκετά τις τελευταίες μέρες λόγω της διαδικτυακής της κόντρας με την Κατερίνα Καινούργιου.