«Του μαδο@@@» - Ξέχασε ανοιχτό το μικρόφωνό του ο Κώστας Φραγκολιάς

Η ατάκα του δεν πέρασε απαρατήρητη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Του μαδο@@@» - Ξέχασε ανοιχτό το μικρόφωνό του ο Κώστας Φραγκολιάς

Στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Happy Day, έγιναν σημαντικές αποκαλύψεις την Παρασκευή 11/11. Ανακοινώθηκε για παράδειγμα, το φύλο και το όνομα του μωρού του Σάκη Αρσενίου, όμως κατά την έναρξη, πραγματοποιήθηκε μία ακόμη μεγαλύτερη έκπληξη από τον Κώστα Φραγκολιά.

Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο δεν γνώριζε πως ήταν ανοιχτό το μικρόφωνό του και όταν όλο το στούντιο άρχισε να χορεύει, εκείνος αναφώνησε «του μαδο@@@». Κανένας δεν το σχολίασε νωρίτερα, όμως ο Νίκος Μουτσινάς δεν θα μπορούσε να μην το δει.

Το σχόλιο του Νίκου Μουτσινά στην ατάκα του Κώστα Φραγκολιά

«Δεν έχω να σχολιάσω κάτι σε αυτό το εξαιρετικό απόσπασμα. Ο Φραγκολιάς το είπε το γαλλικό; Συχγαρητήρια! Αξίζεις, αξίζεις, αξίζεις! Τα είπε με το όνομά τους», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ.

Αποχώρησε από το πλατό του Happy Day το μοντέλο

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε ο Νίκος Μακρόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων απάντησε στο αν σκέφτεται τον γάμο με τη σύντροφό του. Ο ίδιος τόνισε πως δεν έχει σημασία αν η σύντροφός θέλει γάμο, αν δεν θέλει ο ίδιος.

Αυτό λοιπόν στάθηκε ως αφορμή να ξεκινήσει μια συζήτηση ανάμεσα στον Κώστα Φραγκολιά και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια υποστήριξε ότι θα έπρεπε να γίνεται η πρόταση επειδή το θέλει μια γυναίκα και το καταλαβαίνει ο σύντροφός της.

Από την άλλη, ο Κώστας Φραγκολιάς αναρωτήθηκε γιατί θα πρέπει να έρχεται το τέλος μιας σχέσης, αν ο άντρας δεν είναι έτοιμος να παντρευτεί, παρά το γεγονός ότι το ζευγάρι ζει σαν παντρεμένο. Η διαφωνία ανάμεσα τους ήταν μάλιστα έντονα, με αποτέλεσμα ο Κώστας Φραγκολιάς να σηκωθεί έξαλλος και να αποχωρήσει από το πλατό!

«Είστε πάντρελες αλήθεια, είστε πάντρελες οι γυναίκες. Φεύγω, φούντωσα!», είπε ο Κώστας και αποχώρησε από το πλατό, με την παρουσιάστρια να ξεσπά σε γέλια, ενώ να υπενθυμίσουμε πως πριν λίγες μέρες ο ίδιος είχε προχωρήσει σε ένα έντονο ξέσπασμα στον αέρα της εκπομπής.