Μίνα Αδαμάκη: «Δεν αισθάνομαι καμία έλλειψη» - Η τελευταία συνέντευξη της ηθοποιού πριν "φύγει" από τη ζωή

Γιατί δεν έκανε ποτέ παιδί;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μίνα Αδαμάκη: «Δεν αισθάνομαι καμία έλλειψη» - Η τελευταία συνέντευξη της ηθοποιού πριν

Νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής 11/11, έγινε γνωστό πως η Μίνα Αδαμάκη άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 78 ετών, ύστερα από την περιπέτεια της υγείας της. Η είδηση αυτή σκόρπισε ανείπωτο θρήνο στα πιο κοντινά της πρόσωπα, ωστόσο έφερε στο προσκήνιο όλες τις καλές στιγμές της.

Η ηθοποιός είχε μιλήσει, μάλιστα, πριν από ένα χρόνο στην τηλεόραση και σγκεκριμένα στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Mega Καλημέρα, με αφορμή την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και του κινήματος metoo που είχε ξεσπάσει εκείνη την περίοδο.

Η τελευταία συνέντευξη της Μίνας Αδαμάκη

«Αυτά τα πράγματα ή σου πάνε ή δεν σου πάνε. Και εμένα δεν μου πάνε. Δεν μου πήγαν ποτέ και για αυτό δεν αισθάνομαι καμία έλλειψη. Το παιδί είναι full time job και δεν μπορείς να πεις ότι σήμερα θα δώσεις αυτό και αύριο θα δώσεις λίγο λιγότερο. Αυτό συνεπάγεται ότι θα είσαι απολύτως δοσμένος σε αυτό το πλάσμα για να μπορέσει να μεγαλώσει σωστά και επίσης δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο», δήλωνε.

«Η ιστορία με τον Πέτρο Φιλιππίδη και το metoo με κλόνισε πολύ. Δεν θα ήθελα να την συζητήσω. Τα δέχομαι ότι υπάρχουν τόσο όσο αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να τα αξιολογήσω κιόλας και είναι πολύ δύσκολο».

Όλη η αλήθεια για την υγεία της

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε τα τελευταία 24ωρα η δυσάρεστη είδηση πως η Μίνα Αδαμάκη «έφυγε» από τη ζωή. Πριν συμβεί αυτό πραγματικά, την αλήθεια γύρω από την υγεία της αγαπημένης ηθοποιού έσπευσε να αποκαταστήσει ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος προχώρησε σε μια ανάρτηση και διέψευσε τα δημοσιεύματα αυτά, ωστόσο επιβεβαίωσε πως αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και νοσηλεθόταν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός (δείτε εδώ το post του ηθοποιού).

Το μεσημέρι της Τρίτης 8/11, η εκπομπή t-live συνομίλησε με οικεία πρόσωπα της ηθοποιού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Μίνα Αδαμάκη έδινε μάχη για τη ζωή της, ζούσε μόνη της στο διαμέρισμά της στο Παγκράτι, ενώ δεν είχε οικογένεια. Τον τελευταίο καιρό, η καθημερινότητά της ήταν δύσκολη και γι’ αυτόν τον λόγο το πρόβλημα υγείας της επέβαλε τη φροντίδα της από τρίτο άτομο.

«Τα τελευταία χρόνια την είχα δει, αλλά τον τελευταίο χρόνο όχι καθόλου. Είχα να την δω περίπου έναν χρόνο» είπε συγκεκριμένα ένας γείτονάς της.