Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πότε θα γίνει ο θρησκευτικός γάμος με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο;

Τι θα συμβεί με την βάφτιση του γιου τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πότε θα γίνει ο θρησκευτικός γάμος με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο;

Μπορεί τις τελευταίες ημέρες να έχει επικρατήσει σάλος με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την κόντρα της με την Φωτεινή Πετρογιάννη στο twitter με το κράξιμο ανάμεσα τους να είναι άγριο, αλλά και τα σχόλια που ακούει από τις εκπομπές για την συμπεριφορά της στον ALPHA (δείτε την αδιανόητη αποκάλυψη του Κωνσταντινίδη), ωστόσο, προσπαθεί όσο μπορεί να ζει ήρεμα την καθημερινότητα της, καθώς σε περίπου δυο μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι.

Η ίδια και ο σύζυγός της Βασίλης Σταθοκωστόπουλος ζουν το πιο όμορφο θαύμα, και κάνουν τις πρώτες συζητήσεις σχετικέ με τον θρησκευτικό τους γάμο.

Πότε ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας Σταθοκωστόπουλος - Σπυροπούλου

Σύμφωνα με το Secret των Παραπολιτικών, θα πραγματοποιήσουν τον θρησκευτικό τους γάμο το καλοκαίρι του 2023 στην Αθήνα. Μάλιστα, το ζευγάρι δεν επιθυμεί να κάνει βάφτιση και γάμο μαζί, αφού θέλουν ξεχωριστά Μυστήρια.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Βασίλης Σταθοκωστόπουλος

Πως έγινε η γνωριμία του ζευγαριού

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πραγματοποίησε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, Ελένη, την Τετάρτη 2/11, μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της και "έκανε χαμό", αφού ανακοίνωσε δημόσιο ποιο είναι το φύλο του μωρού που περιμένει.

Στην πορεία, όμως, η ίδια μίλησε αναλυτικά για την σχέση της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, την γνωριμία τους και αποκάλυψε πως ήρθαν κοντά οι δυο τους.

«Θα σου πω την αλήθεια γιατί έχω ακούσει πάρα πολλά για το πως γνωριστήκαμε. Ο Βασίλης πήγαινε σε ένα στούντιο γυμναστικής πριν δέκα χρόνια και η μια αδερφή του στο οποίο πήγαινα και εγώ. Από εκεί τον ξέρω…», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Μετά και αυτός απασχολούσε θέλοντας και μη και με τα μαγαζιά του. Και εγώ έχει τύχει να πάω ως καλεσμένη σε κάποιο μαγαζί του.. Μέχρι να γίνουμε ζευγάρι δεν τον είχα δει ποτέ διαφορετικά. Δεν ήμασταν φίλοι, μέχρι να γίνουμε ζευγάρι ήμασταν κοινωνικά γνωστοί».

«Μου ήταν πάντα πολύ συμπαθής. Είναι κύριος. Είναι πάντα πολύ ευγενικός και περιποιητικός… Πάντα ήταν πολύ περιποιητικός. Είχε τύχει να κάνω τα γενέθλιά μου σε μαγαζί του και ενώ δε με ήξερε, μου κέρασε το τραπέζι. Είχε στείλει κάποιον και μου είχε πει ότι ο κύριος Σταθοκωστόπουλος μου κάνει δώρο το τραπέζι…

Αυτός πάντοτε είχε τις φιλεναδίτσες του. Ήταν ενεργό παιδί. Κι εγώ τότε ήμουν με άλλο παιδί, δεν είχα μπει ποτέ στη διαδικασία να τον δω αλλιώς… Μετά από χρόνια πήγα σε ένα μαγαζί του που πάω συνέχεια στη Βουλιαγμένη που δεν ήξερα όμως ότι είναι δικό του.

Φεύγοντας τον πέτυχα μια μέρα και με ρώτησε πότε θα παίξουμε τένις, γιατί είχε δει ότι παίζω κι εγώ τένις. Τον πετύχαινα μια στο τόσο όταν έβγαινα για περπάτημα, ή σε κάποια βόλτα με τον σκύλο. Μια μέρα λοιπόν, που ήμουν σε ένα από τα μαγαζιά του έστειλε κάποιον να με κεράσει κάτι και του είπα να έρθει κι εκείνος καμιά μέρα να μας πει μια καλησπέρα. Και μου λέει, “δε μπορώ σήμερα, αν θες να πάμε για ποτό αύριο”. Ήμουν ελεύθερη τότε. Και ο Βασίλης. Και βγήκαμε», πρόσθεσε έπειτα.

Και κατέληξε: «Ο Βασίλης έχει τις ίδιες ηθικές αξίες με εμένα.. Αγαπάει την οικογένεια… Ό,τι έλεγε το εννοούσε… Μου είχε απόλυτη εμπιστοσύνη. Το πρώτο διάστημα μιλήσαμε για πάρα πολλά. Με έκανε να του ανοιχτό και να μην έχω κανένα μυστικό… Μου έδωσε την ευκαιρία να με ακούσει».