Ευχάριστα νέα για τον Πύρρο Δήμα και την Αφροδίτη Σκαφίδα - Έκαναν το επόμενο βήμα

Πολύ ευτυχισμένο το ζευγάρι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα, έχουν βρει ο ένας την ευτυχία στα μάτι του άλλου. Δεν έκρυψαν λεπτό τη σχέση τους και έχουν μιλήσει ανοιχτά για όλα, ακόμη και για το θάνατο της συζύγου του Ολυμπιονίκη.

Το ζευγάρι λοιπόν, σύμφωνα με το “Secret” των Παραπολιτικών, πήρε την απόφαση να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του.

Πολύ ευτυχισμένοι Δήμος - Σκαφίδα

Ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα, ζουν πλέον κάτω από την ίδια στέγη στα βόρεια προάστια της Αθήνας μαζί με τα παιδιά του αθλητή.

Πύρρος Δήμας Αφροδίτη Σκαφίδα
NDPPHOTO

Τα όμορφα λόγια της Σκαφίδα

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» παραχώρησε συνέντευξη η Αφροδίτη Σκαφίδα η οποία μίλησε για όλους και για όλα.

Έτσι, η ρεπόρτερ της εκπομπής την ρώτησε για την σχέση της με τον ολυμπιονίκη και αν πρόκειται να κάνουν το επόμενο βήμα. Μεταξύ άλλων η ίδια απάντησε πως: «Η αλήθεια είναι ότι περνάω μια φάση πάρα πολύ όμορφη στη ζωή μου. Δεν έχω μάθει όμως να συζητάω τα προσωπικά μου. Από τη στιγμή που κάτι φεύγει από το προσωπικό, σταματά να είναι προσωπικό οπότε προτιμώ να το κρατάω για τον εαυτό μου.

Δε θα ήθελα να συζητήσω αν σκεφτόμαστε να κάνουμε το επόμενο βήμα. Σαν αθλήτρια, για να πετύχεις κάποια πράγματα στη ζωή σου πρέπει να έχεις μια στήριξη. Είμαι ένας άνθρωπος συντροφικός απλά δεν έχει τύχει να βρω μια στήριξη στη ζωή μου που να με κρατήσει. Γενικά είμαι συντροφική».