Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

«Είμαι στην κατάλληλη ηλικία» - Ο Γιώργος Σαμπάνης "σπάει" τη σιωπή του για τις φήμες εγκυμοσύνης της Ιωάννας Σαρρή

Όσα αποκάλυψε

«Είμαι στην κατάλληλη ηλικία» - Ο Γιώργος Σαμπάνης
News 12.11.2022 12:49
Από Ελένη Ζουγανέλη

Η κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι, βρέθηκε σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Σαμπάνης. Η δημοσιογράφος λοιπόν, δεν γινόταν να μην τον ρωτήσει για τις φήμες που κυκλοφόρησαν και ήθελαν την Ιωάννα Σαρρή να είναι έγκυος, με αφορμή κάποιες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν.

Η απάντηση του Γιώργο Σαμπάνη στις φήμες εγκυμοσύνης της Ιωάννας Σαρρή

«Όχι δεν περιμένω παιδάκι. Θα ήταν ωραίο αλλά δεν συμβαίνει. Καταρχήν είναι πολύ σοβαρό και δεν θα έπρεπε να παίζεται με αυτό οι δημοσιογράφοι γενικά. Το γράψανε χωρίς κανένα δείγμα. Είναι κάτι πολύ σοβαρό. Ένα παιδί είναι κάτι πολύ όμορφο και κάτι πολύ σοβαρό. Δεν το λες έτσι. Πως το έβγαλαν αυτό το δημοσίευμα βλέποντας την Ιωάννα; Είμαι στην κατάλληλη ηλικία να κάνω οικογένεια», είπε ο Γιώργος Σαμπάνης.

H τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση του τραγουδιστή

Στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” βρέθηκε στις 19/10 καλεσμένος ο Γιώργος Σαμπάνης, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική του ζωή.

Ταυτόχρονα, ο γνωστός τραγουδιστής εξέφρασε και τη δική του άποψη για την τραπ μουσική.

«Στα προσωπικά μου είμαι σε πολύ καλή φάση. Δε χρειάζεται να ξέρετε περισσότερα. Πολλά είναι αυτά που ξέρετε.

Στην τραπ μουσική κάποια πράγματα έχουν απλά ενδιαφέρον και κάποια άλλα απλά δε με αφορούν καθόλου… Κάθε γενιά ψάχνει να βρει δικούς της ήρωες… Κάθε εποχή αποκτά και τα δικά της πρότυπα… Πέρυσι συνεργάστηκα με τον Snik και το έκανα για έναν πολύ απλό λόγο, γιατί πρέπει να ενώνουμε τις τάσεις και τις μουσικές και όχι να κλωτσάμε ο ένας τον άλλο.

Αυτό δεν έχει να κάνει με το αν εγώ εγκρίνω τη δική του δουλειά και αυτός τη δική μου…. Δε μπορώ να είμαι εχθρός με κανένα είδος μουσικής. Δε μου αρέσει η θεματολογία τους… Για να είμαι ειλικρινής δεν την εγκρίνω αυτή τη θεματολογία. Μέσα από το κίνημα αυτό όπως βγήκαν και εξαιρετικοί καλλιτέχνες. Υπάρχει ένα παιδί από την Ξάνθη, o Bloody Hawk που εγώ έχω γίνει fan του», είπε ο τραγουδιστής.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Το λευκό φόρεμα της Ιωάννας Σαρρή στην έξοδο της με τον Γιώργο Σαμπάνη

Αποκλειστικό βίντεο: Τραγουδούσε μόνο για πάρτη της - Η τρυφερή αφιέρωση του Σαμπάνη στην Ιωάννα Σαρρή

Share