Βγήκε το διαζύγιο πριν λίγους μήνες - Χώρισε Ελληνίδα τραγουδίστρια αφού ανακάλυψε ότι την απάτησε ο σύζυγός της

Είχε καλέσει την ερωμένη του μέχρι και στο γάμο τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βγήκε το διαζύγιο πριν λίγους μήνες - Χώρισε Ελληνίδα τραγουδίστρια αφού ανακάλυψε ότι την απάτησε ο σύζυγός της

Μπορεί το διαζύγιο της να βγήκε πριν από λίγους μήνες, ωστόσο, η είδηση πως ο γάμος της έλαβε τέλος μαθεύτηκε πριν από μερικές ημέρες μετά από συνέντευξη που παραχώρησε στην Espresso και το δημοσιογράφο, Βαγγέλη Καράλη.

Γνωστή τραγουδίστρια λοιπόν που παντρεύτηκε μέσα στην καραντίνα, έδωσε τέλος στο γάμο της, έπειτα από την ανακάλυψη πως ο πρώην πλέον σύζυγός της την απατούσε.

Να σημειώσουμε πως οι χωρισμοί είναι πολλοί το τελευταίο διάστημα, εκτός της Κατερίνας Παπουτσάκη και του Παναγιώτη Πιλαφά, πήρε διαζύγιο και πολύ γνωστή γυμνάστρια της ελληνικής showbiz.

Αυτή η τραγουδίστρια πήρε διαζύγιο μετά την ανακάλυψη της απιστίας του συζύγου της

Ο λόγος για την Βάσια Θεοδοσίου, η οποία μίλησε ανοιχτά για το χωρισμό της. Αποκάλυψε όπως αναφέρει η εφημερίδα το διαζύγιο που πήρε πριν από λίγο καιρό από τον πρώην άνδρα της, και μάλιστα με εμπλοκή τρίτου προσώπου που ήταν καλεσμένο στον γάμο της.

Βάσια Θεοδοσίου διαζύγιο απιστία
Instagram/theodosiouvasia

«Είμαι πολύ καλά πλέον στα προσωπικά μου και χαίρομαι. Ο χωρισμός μου ήταν τεράστιο δώρο. Αυτός ο άνθρωπος δεν έκανε για οικογένεια. Αυτός ο γάμος ήταν σαν την πανδημία για εμένα και, έτσι όπως ήρθε ο κορονοϊός, έτσι και έφυγε. Πέρασα πολύ άσχημα αυτά τα δύο χρόνια, ερχόμενη και από τον θάνατο της μητέρας μου, και ήταν το κερασάκι στην τούρτα», εξομολογήθηκε.

Και συνέχισε: «Αυτή η γυναίκα μού έκανε το μεγαλύτερο δώρο στη ζωή μου, γιατί κατάλαβα με τι άνθρωπο είχα να κάνω. Ηταν καλεσμένη από τον πρώην άνδρα μου στον γάμο μας και είχε πέσει στην αντίληψή μου μου ότι διατηρούσε σχέση μαζί της, τα οποία διασταυρώθηκαν και μετά το διαζύγιό μου».

Ποια είναι η Βάσια Θεοδοσίου

Η Βάσια Θεοδοσίου, γνώρισε μεγάλη επιτυχία με το τραγούδι «Τις νύχτες βγαίνω», το οποίο κυκλοφόρησε από τη Heaven Music. Έχει συνεργαστεί με σπουδαία ονόματα του χώρου της μουσικής, όπως οι Κωνσταντίνος Αργυρός, Νίκος Οικονομόπουλος, Ελένη Φουρέιρα και πολλοί άλλοι.

Επίσης, εκτός της μουσικής ασχολείται και με τα αυτοκίνητα. Το πρωί εργάζεται σε μεγάλη εταιρία αυτοκινήτων, κάτι που της αρέσει πολύ.