Καθόντουσαν πρώτη σειρά και χειροκροτούσαν - Ο Κώστας Καραμανλής με τον γιο του καμάρωσαν την Νατάσα Παζαΐτη στο θέατρο

Έκανε το θεατρικό της ντεμπούτο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Καθόντουσαν πρώτη σειρά και χειροκροτούσαν - Ο Κώστας Καραμανλής με τον γιο του καμάρωσαν την Νατάσα Παζαΐτη στο θέατρο

Το θεατρικό της ντεμπούτο πραγματοποίησε το βράδυ του Σαββάτου 12/11 η Νατάσα Παζαΐτη, σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Καραμανλή. Συγκεκριμενα, η πρώην πρώτη κυρία της Ελλάδος έλαβε μέρος στη θεατρική παράσταση της μη κερδοσκοπικής εταιρείας ARTE, που ανέβηκε στο Κολέγιο Αθηνών.

Ανέβασαν το "Μια θεία απ΄ το Σικάγο" και τα έσοδα της θα διατεθούν για την ενίσχυση της μάχης κατά του καρκίνου του μαστού.

Η ειδική χειρούργος μαστού λοιπόν, υποδύθηκε τον ρόλο της Ελένης και η οικογένεια της έδωσε το παρών με σκοπό να την υποστηρίξει.

Στην πρώτη σειρά Κώστας και Αλέξανδρος Καραμανλής

Ο Κώστας Καραμανλής και ο γιος τους Αλέξανδρος, βρέθηκαν στην πρώτη σειρά των καθισμάτων και χειροκρότησαν μέχρι το τέλος την Νατάσα Παζαΐτη (δείτε μια από τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της).

Νατάσα Παζαΐτη

Κώστας Καραμανλή

Νατάσα Παζαΐτη γιος

Δείτε και την κόρη του ζευγαριού

Μεγάλη γιορτή στις 9/11 καθώς γιόρταζαν όσοι ονομάζονται Μιχαήλ, Γαβριήλ, Άγγελος, Σεραφείμ, Ραφαήλ, Σταμάτης, Στρατηγός, Ταξιάρχης και Πανορμίτης. Φυσικά, πολλοί είναι οι celebrities που τίμησαν εκείνη την ημέρα κάποιον δικό τους και ανάμεσα σε αυτούς και η Νατάσα Παζαϊτη.

Συγκεκριμένα, η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού, Κωνσταντίνου Καραμανλή, θέλησε να ευχηθεί μέσα από τα social media στην κόρη της Αλίκη, προχωρώντας σε μια σπάνια ανάρτηση και συγκεκριμένα σε μια φωτογραφία της με την 19χρονη αδυναμία της (δείτε εδώ φωτογραφίες τους από μια πρόσφατη βραδινή έξοδό τους).

«Χρόνια Πολλά στον άγγελό μου», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Νατάσα Παζαϊτη.

Να σημειώσουμε πως η κόρη τους έχει βαπτιστεί Αγγελική, παρόλα αυτά τη φωνάζουν Αλίκη, όπως την γιαγιά της.

undefined