«Η Σοφία Χατζηπαντελή έχει πέντε τσιράκια που...» - Απίστευτη δήλωση από τον Λάκη Γαβαλά

«Θα διαχειριστώ εγώ αυτό το πράγμα;»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Η Σοφία Χατζηπαντελή έχει πέντε τσιράκια που...» - Απίστευτη δήλωση από τον Λάκη Γαβαλά

Ο Λάκης Γαβαλάς δεν αφήσει ούτε λεπτό την Σοφία Χατζηπαντελή στην ησυχία της. Όπως και η Ραμόνα Βλαντή, έτσι και ο ίδιος σε κάθε του δήλωση, την κράζει χωρίς να μασάει τα λόγια τος, αφού όπως έχει δηλώσει ο σχεδιαστής, δεν γνωρίζει από μόδα.

Μιλώντας λοιπόν στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, έριξε ξανά τα "καρφιά" του στο διεθνές μοντέλο με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

«Βλέπεις έναν Τασούλη που είναι ένα υπέροχο με μια καριέρα να κάθεται να τσακώνεται με τη Βίκυ και τον Καράβα που είναι ένα super wow αγόρι να αναλώνεται» είπε ο Λάκης Γαβαλάς αρχικά για το GNTM 5.

Τα "καρφιά" του Γαβαλά στην Χατζηπαντελή

«Η Χατζηπαντελή και η κάθε Χατζηπαντελή τι έχει; Έχει πέντε τσιράκια γύρω της που την αποθεώνουν και νομίζει ότι κάνει diversity. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με τη μόδα. Θα διαχειριστώ εγώ αυτό το πράγμα;»

«Με αυτό το look δεν πρόκειται να πάει ούτε...»

«Αυτή η κοπέλα, αν θέλει να είναι τόσο προχωρημένη όσο στα πρωινάδικα που τη βγάζουν, να πάει και να κρίνει γυναίκες 60 και 70 χρονών. Αυτό είναι crime. Να βγάζεις μια γυναίκα, που δεν μπορεί να περπατήσει με τα αρθριτικά της, το χιούμορ της είναι παλιακό αλλά μια χαρά για την ομήγηρή της κι εσύ να κάνεις αυτές τις υστερίες; Όπως κι οι υπόλοιποι κι απορώ πως τα παιδιά ανέχονται κάτι τέτοιο. Εγώ σαν άνθρωπος της μόδας ειλικρινά το καταδικάζω» ανέφερε ο σχεδιαστής.

«Θα μας πει τώρα τι είναι το diversity; Με στενοχωρεί γιατί αν αυτό το κορίτσι θα πρέπει να πάει σινεμά με το αγόρι της μες αυτό το λουκ, δεν πρόκειται να πάει σινεμά πουθενά. Ούτε καν στο Λονδίνο» πρόσθεσε.