«Τα κορίτσια του GNTM είναι κρεμάστρες για το Instagram» - Βγήκε εκτός εαυτού η Ραμόνα Βλαντή

«Η Σοφία Χατζηπαντελή δεν είναι μοντέλο»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Τα κορίτσια του GNTM είναι κρεμάστρες για το Instagram» - Βγήκε εκτός εαυτού η Ραμόνα Βλαντή

Το πρωί της Τετάρτης (26/10) η Ραμόνα Βλαντή βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής, «Super Κατερίνα» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα, η ίδια δεν δίστασε να αναφερθεί και για το φετινό GNTM 5 καθώς εξέφρασε την άποψή της.

Οι δηλώσεις της Ραμόνας Βλαντή

«Τα κορίτσια του GNTM δε μπορούν να είναι μοντέλα. Είναι κορίτσια της διπλανής πόρτας. Κατ’ εμέ υπάρχουν μόνο δύο μοντέλα εκεί μέσα. Το ένα μάλιστα έφυγε εχθές, στο επεισόδιο της Δευτέρας. Οι υπόλοιπες είναι κρεμάστες για το Instagram. Θα το δείτε και στη συνέχεια ότι δε μπορούν να δουλέψουν πουθενά αυτά τα κορίτσια..

Η Σοφία Χατζηπαντελή δεν είναι μοντέλο, είναι character το έχω πει πολλές φορές. Επειδή έχει πολλές πλαστικές επάνω της, εγώ δε μπορώ να ακούσω τι λέει. Τα μοντέλα θα πρέπει να είναι όπως έχουν γεννηθεί από μόνα τους, γιατί είναι πρότυπα για τα κορίτσια εκεί έξω.».

«Η Καγιά ας τσιρίζει λιγότερο και να...» - ''Χτύπησε'' ξανά η Ραμόνα Βλαντή για το GNTM 5

Σβάρνα έχει πάρει την κριτική επιτροπή του GNTM και όχι μόνο, η fashion editor Ραμόνα Βλαντή. Σειρά αυτή τη φορά είχε η Βίκυ Καγιά, την οποία κατηγόρησε ότι είναι υπερβολικά αυστηρή με τις κοπέλες και ότι δεν δίνει ευκαιρίες σε αυτές που πραγματικά αξίζουν στο όνομα του diversity. Και δεν είναι η μόνη να πούμε σε αυτό το σημείο που την έχει κρίνει για τις έως τώρα επιλογές της.

Είχε προηγηθεί και η κριτική στην Σοφία Χατζηπαντελή, για την οποία έχει ξεκαθαρίσει καιρό ότι δεν την εκτιμά ως πρόσωπο της μόδας, ενώ την κατηγόρησε και για το γεγονός ότι αποζητά στο παιχνίδι τη φυσική ομορφιά την ίδια ώρα που εκείνη έχει κάνει πάρα πολλές πλαστικές.

Είπε λοιπόν για την μέχρι τώρα πορεία του παιχνιδιού και τις επιλογές τους:

«Είδαμε την πρεμιέρα, καθίσαμε, ξενυχτήσαμε, βαρεθήκαμε και λίγο. Σε κάποια σημεία είχε λίγο ενδιαφέρον. Δεν μου αρέσουν οι τρεις κριτές που έχουν παλιακές απόψεις. Αν η Σοφία Χατζηπαντελή δεν ήταν πλαστική από πάνω μέχρι κάτω, θα μπορούσα να την ακούσω. Δεν βλέπω τίποτα diversity πάνω της.

Δεν είναι diversity επειδή έχει αυτά τα φρύδια. Φαίνεται ότι έχουν παλιακές απόψεις γιατί είναι πολλά χρόνια εκτός χώρου. Θα ήθελα η Βίκυ Καγιά να δώσει χώρο στα νέα κορίτσια να μιλήσουν και να μην είναι τόσο αυστηρή», είπε αρχικά η Ραμόνα Βλαντή.

Και συνέχισε: «Έχει μπερδέψει την ταπεινότητα με το να μην έχεις προσωπικότητα. Αν θέλουν στρατιωτάκια που να τους λέει η Καγιά τι να κάνουν, αυτό δεν είναι ταπεινότητα. Θα έπρεπε να τσιρίζει λιγότερο και να δώσει χώρο στα κορίτσια να μιλήσουν. Το GNTM έχει γίνει Οικογενειακές Ιστορίες».