«Πριν από 2 χρόνια μου εκμυστηρεύτηκε ότι...» - Η αποκάλυψη της Τσιμτσιλή για την εγκυμοσύνη της Ελένης Φουρέιρα

«Ήταν μαζί με τον Αλμπέρτο Μποτία σε...»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
«Πριν από 2 χρόνια μου εκμυστηρεύτηκε ότι...» - Η αποκάλυψη της Τσιμτσιλή για την εγκυμοσύνη της Ελένης Φουρέιρα

Η σχέση της Ελένης Φουρέιρα με τον Αλμπέρτο Μποτία διαρκεί επτά χρόνια. Μια σχέση που διατηρήθηκε ακόμα και όταν το ζευγάρι την έζησε εξ αποστάσεως λόγω των υποχρεώσεων του ποδοσφαιριστή. Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από επτά χρόνια σε κοινή παρέα σε μια βραδινή έξοδο στο Κολωνάκι, με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή να τη φλερτάρει και την τραγουδίστρια να γοητεύεται από εκείνον.

Σήμερα, η Ελένη Φουρέιρα διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και το ανακοίνωσε το απόγευμα της Κυριακής 13/11 με μια τρυφερή φωτογραφία των δυο τους (δείτε την εδώ).

Την είδηση για την πρώτη εγκυμοσύνη της Ελένης Φουρέιρα σχολίασε με τους συνεργάτες της η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή Happy Day το πρωί της Δευτέρας 14/11, στέλνοντας τις ευχές της και κάνοντας μια αποκάλυψη για ένα συμβάν που κανείς δεν ήξερε.

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή

«Με το καλό το μωράκι τους. Μια τόσο ωραία φωτογραφία, δεν ξέρεις τι να θαυμάσεις. Την κοιλίτσα; Γενικώς είχε κυκλοφορήσει η φήμη, αλλά ένα τόσο χαρμόσυνο γεγονός, μόνο όταν αποφασίζει ο άμεσα ενδιαφερόμενος να το επιβεβαιώσει, το επιβεβαιώνει.

Πριν από δύο χρόνια είχαμε συναντήσει την Ελένη Φουρέιρα και τον Αλμπέρτο Μποτία σε ένα παιδικό πάρτι μίας φίλης μας. Η Ελένη ήταν τόσο γλυκιά και τρομερή με τα παιδάκια όλα. Μιλούσε με όλα τα κοριτσάκια και ήταν πολύ γλυκιά.

Η πρώτη ανάρτηση του Μποτία

Με την σειρά του ο Αλμπέρτο, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία από την παραλία, στη οποία είναι αγκαλιασμένοι.

Αλμπέρτο Μποτία φουρέρια εγκυος