Ενώπιος Ενωπίω - Ελευθερία Αρβανιτάκη: «Δεν μπορείς να στηρίξεις μία καριέρα στα ριάλιτι, είναι...»

Τι ειπώθηκε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, από την Ελευθερία Αρβανιτάκη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ενώπιος Ενωπίω - Ελευθερία Αρβανιτάκη: «Δεν μπορείς να στηρίξεις μία καριέρα στα ριάλιτι, είναι...»

Στην εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω" του Νίκου Χατζηνικολάου, έδωσαν το παρών στο επεισόδιο της Κυριακής (13/11) η Ελευθερία Αρβανιτάκη μαζί με την Ελεονόρα Ζουγανέλη. Οι δυο ερμηνεύτριες αποκάλυψαν μυστικά από τη συνεργασία τους στη μουσική σκηνή και θυμήθηκαν στιγμές από την επαγγελματική και προσωπική τους πορεία (Δείτε εδώ τι έχει δηλώσει η Ελευθερία Αρβανιτάκη για τις ερωτικές τις σχέσεις).

Η άποψη της Ελευθερίας Αρβανιτάκη για τα ριάλιτι και το τραγούδι

Μεταξύ άλλων, σχολίασαν το πόσο το διαδίκτυο έχει επηρεάσει τους νέους και το σύγχρονο τραγούδι. Η τραγουδίστρια απογοητευμένη από την κατάσταση με τα ριάλιτι, είπε:

«Είναι πιο δύσκολο να πετύχει κανείς αυτή την εποχή. Εμείς ζήσαμε μία εποχή που υπήρχε περισσότερη χαρά, και περισσότερη ένταση. Κάναμε έξι παραστάσεις την εβδομάδα. Ο κόσμος έβγαινε. Μόνο την Δευτέρα έκλειναν τα μαγαζιά. Ζήσαμε αυτές τις εποχές. Τραγούδια που γίνονταν επιτυχίες και από την πλευρά των εντέχνων και από την πλευρά των λαϊκών τραγουδιστών. Έχει δυσκολέψει η εποχή. Αν ξεκινούσα τώρα νομίζω ότι δεν θα έκανα τη διαδρομή που έχω κάνει» .

Η ερμηνεύτρια επεσήμανε πάντως πως «δεν μπορείς να στηρίξεις μία καριέρα σε ένα ριάλιτι. Είναι σπάνιο φαινόμενο να βγει από ένα παιχνίδι ένας τραγουδιστής ή μία τραγουδίστρια, που θα κάνει μεγάλη καριέρα. Είναι πιο πολύ παιχνίδι και σε δεύτερο επίπεδο είναι η μουσική».

Εννοείται πως πιστεύει και στις εξαιρέσεις, όπως ο Νίκος Οικονομόπουλος και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, που κάνουν μεγάλη καριέρα, με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη να τονίζει πως πιθανότατα τα ριάλιτι που συμμετείχαν οι δύο αυτοί τραγουδιστές απλά τους έδωσαν μία ώθηση και ότι θα έκαναν καριέρα έτσι και αλλιώς.