Χριστίνα Σούζη στο After Dark: «Δεν μπορεί να παίζουμε με τον καιρό και να...»

Η άβολη τηλεοπτική στιγμή και Η εποχή που οι μετεωρολόγοι ήταν μοντέλα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χριστίνα Σούζη στο After Dark: «Δεν μπορεί να παίζουμε με τον καιρό και να...»

Στο After Dark και τον Θέμη Γεωργαντά ήταν καλεσμένη η μετεωρολόγος, Χριστίνα Σούζη, η οποία μίλησε για την συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ, την εποχή που έβγαιναν και έλεγαν το καιρικό δελτίο τα μοντέλα, επιπλέον αναφέρθηκε και σε κάποιες άβολες στιγμές που είχε στο παρελθόν.(Δείτε εδώ την αποθέωση της Σούζη στην Αναστασοπούλου λίγο πριν φύγει από τον ΣΚΑΪ).

Ποια είναι η άβολη στιγμή της Χριστίνας Σούζη

Η δημοφιλής μετεωρολόγος, Χριστίνα Σούζη είπε χαρακτηριστικά πως «η άβολη στιγμή μου ήταν όταν δεν κατάλαβα τι μου έλεγαν. Είχε τελειώσει ο χρόνος και δεν έπρεπε να συνεχίσω να μιλάω σε ένα κεντρικό δελτίο ειδήσεων και την είπα λίγο σε κάποιον που δεν έπρεπε να την πω. Στη κυρία Εύα Αντωνοπούλου, αν και όταν μιλούσα και βέβαια ήξερα ότι ακουγόμουν στον αέρα. Για αυτό λέω ότι ήταν μια άβολη στιγμή γιατί είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ πάρα πολύ και αυτό είναι το θέμα».

«Παλαιότερα κυρίες που δεν ήταν μετεωρολόγοι «διάβαζαν» τον καιρό σε autocue. Ναι, βέβαια. Πως θα ξέρει έναν μοντέλο να πει τον καιρό; Κοίτα, ευτυχώς αυτό τελείωσε».

«Και λέω ευτυχώς γιατί ο καιρός δεν είναι στολίφι για τον καθένα! Δεν μπορεί να παίζουμε με αυτό δηλαδή και να χαριεντιζόμαστε. Οπότε νομίζω ότι καλώς τελείωσε όλο αυτό το πανηγύρι» πρόσθεσε ακόμα η Χριστίνα Σούζη στη βραδινή εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά στο OPEN.

Τι συνέβη με την Χριστίνα Σούζη στο Πρωινό μας

«Θα μου πείτε την αλήθεια; Είστε σίγουρη; Κάποιες φορές δεν λέτε την αλήθεια για τον καιρό», της είπε η παρουσιάστρια και εκεί δεν ήξερε τι να πει.

«Πάντα καλέ λέω την αλήθεια», σχολίασε έκπληκτη η μετεωρολόγος και τελικά η Φάιη Σκορδά αποκάλυψε πως της έκανε αυτή την ερώτηση για την συνέντευξη που παραχώρησε στο After Dark και θα προβληθεί απόψε.

Εκεί λοιπόν, η Χριστίνα Σούζη εξομολογήθηκε πως έχει πει ψέματα στον σύζυγό της (δείτε τον εδώ) για τον καιρό, επειδή ήθελε να πάνε εκδρομή.