Μίνα Αδαμάκη: Πού και πότε θα γίνει η κηδεία της ηθοποιού - Η παράκληση της οικογένειάς της

Δείτε την ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μίνα Αδαμάκη έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες ημέρες, καθώς η υγεία της επιβαρύνθηκε και η κατάληξη ήταν μοιραία. Από την πρώτη στιγμή που μαθεύτηκε το γεγονός, σκορπίστηκε θρήνος στην ελληνική σόουμπιζ και πλήθος κόσμου, διάσημοι και μη, έσπευσαν να την "αποχαιρετήσουν" μέσα από τα social media με τον πιο γλυκό τρόπο (δείτε εδώ τα σπαρακτικά μηνύματα στο Twitter).

Το πρωί της Δευτέρας 14/11, ο Σπύρος Μπιμπίλας δημοσίευσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό, λοιπόν, πως η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί μέσα στην εβδομάδα, εξηγώντας αναλυτικά το μέρος, την ώρα και την ημερομηνία.

Πού και πότε θα γίνει η κηδεία της Μίνας Αδαμάκη

«Την Παρασκευή στις 11:00 το πρωί από το κοιμητήριο του Βύρωνα θα αποχαιρετήσουμε την πολυαγαπημένη μας Μίνα Αδαμάκη που έφυγε από κοντά μας… Παράκληση της οικογένειας αντί στεφάνων να ενισχυθεί το Ταμείο Αλληλοβοηθείας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών για πληροφορίες 210 38 15 879 γραφεία ΤΑΣΕΗ», γράφει στο Facebook ο ηθοποιός.

Μίνα Αδαμάκη κηδεία
Facebook / Σπύρος Μπιμπίλας

Η τελευταία συνέντευξη της ηθοποιού πριν "φύγει" από τη ζωή

Νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής 11/11, έγινε γνωστό πως η Μίνα Αδαμάκη άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 78 ετών, ύστερα από την περιπέτεια της υγείας της. Η είδηση αυτή σκόρπισε ανείπωτο θρήνο στα πιο κοντινά της πρόσωπα, ωστόσο έφερε στο προσκήνιο όλες τις καλές στιγμές της.

Η ηθοποιός είχε μιλήσει, μάλιστα, πριν από ένα χρόνο στην τηλεόραση και σγκεκριμένα στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Mega Καλημέρα, με αφορμή την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και του κινήματος metoo που είχε ξεσπάσει εκείνη την περίοδο.

«Αυτά τα πράγματα ή σου πάνε ή δεν σου πάνε. Και εμένα δεν μου πάνε. Δεν μου πήγαν ποτέ και για αυτό δεν αισθάνομαι καμία έλλειψη. Το παιδί είναι full time job και δεν μπορείς να πεις ότι σήμερα θα δώσεις αυτό και αύριο θα δώσεις λίγο λιγότερο. Αυτό συνεπάγεται ότι θα είσαι απολύτως δοσμένος σε αυτό το πλάσμα για να μπορέσει να μεγαλώσει σωστά και επίσης δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο», δήλωνε.

«Η ιστορία με τον Πέτρο Φιλιππίδη και το metoo με κλόνισε πολύ. Δεν θα ήθελα να την συζητήσω. Τα δέχομαι ότι υπάρχουν τόσο όσο αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να τα αξιολογήσω κιόλας και είναι πολύ δύσκολο».