Σοκαρισμένος ο Μανώλης Κωστίδης μετά την έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη- "Πέρασα χθες από αυτό το σημείο"

Συγκλονισμένος ο Μανώλης Κωστίδης, ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη από την έκρηξη.

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκαρισμένος ο Μανώλης Κωστίδης μετά την έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη-

Ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης ο οποίος βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη, μίλησε στην εκπομπή "Σήμερα" και είπε: «Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ είμαι λίγο συγκλονισμένος. Πέρασα κι εγώ χθες από αυτό το σημείο και να βλέπεις σήμερα τα συνεργεία να προσπαθούν να λειτουργήσουν τον πιο τουριστικό δρόμο της Κωνσταντινούπολης…».(Δείτε εδώ την σύλληψη της γυναίκας που έβαλε την βόμβα στην πλατεία ταξίμ)

Η τρομοκρατική επίθεση κοντά στην πλατεία Ταξίμ

Να υπενθυμίσουμε ότι χθες αργά το βράδυ(13/11), έγινε τρομοκρατική επίθεση σε πολυσύχναστο πεζόδρομο κοντά στην πλατεία Ταξίμ στην Κωνσταντινούπολη. Σύμφωνα με τον τελευταίο επίσημο απολογισμό, τουλάχιστον έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν και 81 τραυματίστηκαν.

«Θεωρούμε ότι πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση, λόγω της έκρηξης βόμβας που πυροδότησε μια γυναίκα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες», δήλωσε ο Φουάτ Οκτάι σε δημοσιογράφους.

Και πρόσθεσε; «Έκατσε σε αυτά τα παγκάκια και άφησε την τσάντα της και αμέσως μετά έγινε αυτή η τεράστια έκρηξη. Χιλιάδες κόσμος περνούσε εκείνη την ώρα. Όταν το ακούμε λέμε δόξα σοι. Τα συλλυπητήριά μας σε όλους αυτούς τους ανθρώπους. Από το 2017 έχει να συμβεί τέτοιο χτύπημα» είπε.