«Βγαίνουν και λένε ότι οι άλλες εκπομπές είναι χάλια...» - "Κόλαφος" η Ελεονώρα Μελέτη

Τα "καρφιά" της για τους ανταγωνιστές της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Βγαίνουν και λένε ότι οι άλλες εκπομπές είναι χάλια...» -

Μετά τα "πυρά" του Νίκου Μουτσινά στην Ελεονώρα Μελέτη, η ίδια θέλησε να απαντήσει για τον ανταγωνισμό που υπάρχει στην τηλεόραση, με αφορμή τα λόγια της Μαρίας Μπακοδήμου, η οποία έχει απέναντί της την Ναταλία Γερμανού.

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι, ανέφερε, δηλαδή, αρχικά: «Έτυχε φέτος η Μαρία Μπακοδήμου έτυχε να μην έχει την επιτυχία που περίμενε ή που θα μπορούσε να έχει, για πολλούς λόγους, και η Ναταλία ένιωσε την ανάγκη να τη στηρίξει. Αυτό μου αρέσει πολύ».

Ενώ, ο Κώστας Τσουρός σημείωσε: «Για να μην τρελαθούμε κιόλας, δηλαδή, θα μας πουν εμάς εδώ ότι κάποια εκπομπή είναι καλύτερη από τη δική μας και εμείς θα πούμε “βλέπε την άλλη γιατί θα σκίσει”. Δεν θα απαντούσα εγώ. Δεν ξέρω αν ήταν αντίστροφα τα πράγματα πώς θα απαντούσε η Ναταλία αλλά θεωρώ ότι όσο ευγενής άμιλλα να υπάρχει, αυτό λίγο ξεπερνά τη Σουηδία».

Τα "καρφιά" της Ελεονώρας Μελέτη

Λίγο αργότερα, όμως, η παρουσιάστρια επισήμανε: «Άκου να δεις Κώστα μου, στον χώρο που λειτουργούμε, αυτή η συμπεριφορά είναι πιο θεμιτή και πολύ πιο ωραία από την άλλη συμπεριφορά ανθρώπων, που ενώ είναι από πάνω, βγαίνουν και λένε ότι οι άλλες εκπομπές είναι χάλια. Γιατί αυτό το λες και τοξικότητα, δεν το λες και τοξικότητα; Ε μα πια… Με τσιγκλάτε!».

Το παράπονο της παρουσιάστριας για την Φαίη Σκορδά

Τις δηλώσεις της Φαίης Σκορδά στις 9/11 όσον αφορά το κομμάτι του έρωτα σχολίασε το πρωί της Πέμπτης 10/11 η Ελεονώρα Μελέτη μαζί με τους συνεργάτες της, μέσα από την πρωινή εκπομπή της.

«Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στη φίλη μου τη Φαίη Σκορδά με γυναικεία εμψύχωση και boosting. Στενοχωρήθηκα που δεν δήλωσε επιτυχημένη στο κομμάτι του έρωτα και στο συναισθηματικό.

Για μένα δεν είναι επιτυχημένος ένας άνθρωπος συναισθηματικά που έχει κάνει έναν γάμο ο οποίος θα κρατήσει δεν ξέρω κι εγώ πόσα χρόνια. Ή που έχει ένα διαζύγιο στην πλάτη του. Απλά δεν έγινε. Για μένα επιτυχημένος άνθρωπος στο κομμάτι του έρωτα και της αγάπης είναι αυτός που έχει ζήσει δυνατά συναισθήματα. Είναι αυστηρή με τον εαυτό της πιστεύω», είπε η παρουσιάστρια, που αποκάλυψε κι έναν ιδιαίτερο όρο που της είχε θέσει ένα κανάλι στο συμβόλαιό της.