Ένοχος ο Μάνος Παπαγιάννης - Η απόφαση του δικαστηρίου για την Σοφία Παυλίδου

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ένοχος ο Μάνος Παπαγιάννης - Η απόφαση του δικαστηρίου για την Σοφία Παυλίδου

Το πρωί της Δευτέρας 14/11, ο Μάνος Παπαγιάννης και η Σοφία Παυλίδου πέρασαν το κατώφλι του δικαστηρίου για άλλη μία φορά, με στόχο να διευθετήσουν την υπόθεση που εκκρεμεί ανάμεσά τους πάνω από τέσσερα χρόνια περίπου.

Η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μάνο Παπαγιάννη και την Σοφία Παυλίδου

Λίγες ώρες αργότερα, ο Εισαγγελέας, αφού άκουσε κάθε πλευρά και έλαβε υπόψιν του τις μαρτυρίες και τα στοιχεία, έκρινε πως ο ηθοποιός είναι ένοχος και η ποινή που του επιβλήθηκε για το αδίκημα της απλής σωματικής βλάβης είναι τέσσερις μήνες με αναστολή.

Η ηθοποιός, από την άλλη πλευρά, κρίθηκε αθώα για την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, ωστόσο φαίνεται πως δεν θα ησυχάσει τόσο απλά, διότι η πλευρά του "αντιπάλου" της κατέθεσε έφεση επί της απόφασης.

Μάνος Παπαγιάννης  Αγγελική Δαλιάνη

Αναλυτικά η κατάθεση της ηθοποιού

«Πάνω στη σκηνή λόγω του ότι δεν έκανα μια κίνηση και αναγκάστηκε ο κύριος Παπαγιάννης να τη συμπληρώσει μόνος του. Μετά το τέλος της παράστασης ανέβηκα στο καμαρίνι και μου είπε “Σοφία γιατί δεν έκανες την κίνηση;” Μου είπε “θα σου γ@@@σω ό,τι έχεις και δεν έχεις, δε θα μου κόβεις εμένα τις σκηνές. Μετά από λίγα λεπτά ήρθε ημίγυμνος, ξυπόλητος και με έπιασε από τον λαιμό και με πέταξε πίσω και έπεσα και χτύπησα πάνω σε μια καρέκλα.

Ανέβηκε ο Καλυβάτσης, τον πήρε και τον κατέβασε κάτω. Η Κόνι ήταν εκεί καθ’ όλη τη διάρκεια και του φώναζε “τι κάνεις;”. Απ’ έξω ήταν τρεις φίλοι μου, που ήρθαν να δουν την παράσταση και με πήγαν στο Ασκληπιείο της Βούλας. Δεν δέχτηκα ποτέ ούτε τηλεφώνημα, ούτε πώς είσαι, ούτε από εκείνον, ούτε από τη σύζυγό του. Όσο ήμουν πεσμένη κάτω μου φώναζε “θα σε γ@μ@σω π@λιοπ@α.

Εμένα δε μου κλείνει κανένας την πόρτα”. Πήρα αμέσως την κυρία Παναγοπούλου. Της είπα ότι δέχτηκα επίθεση και δε μπορώ να συνεχίσω σε αυτή την παράσταση. Ο κατηγορούμενος πήγε κανονικά την επόμενη μέρα στο θέατρο και εκείνος και η σύζυγός του, χαμογελαστοί και δεν υπήρχαν εκδορές. Μετά το τέλος της παράστασης μαζεύτηκαν όλοι να συζητήσουν το περιστατικό. Η κυρία Παναγοπούλου του ζήτησε να πει συγγνώμη και είπε “δε ζητάω συγγνώμη”».