Συνεχίζεται σήμερα η δικαστική διαμάχη μεταξύ Παυλίδου-Παπαγιάννη

Μάρτυρες υπεράσπισης είναι οι Αγγελική Δαλιάνη, Βασίλης Γκουρούσης, Κόνι Μεταξά και άλλοι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συνεχίζεται σήμερα η δικαστική διαμάχη μεταξύ Παυλίδου-Παπαγιάννη

Η Σοφία Παυλίδου και ο Μάνος Παπαγιάννης μπήκαν ξανά στην δικαστική αίθουσα σήμερα Δευτέρα (14/11) από το πρωί και όπως ανέφερε η δημοσιογράφος του Happy Day, Βιβή Μπουγιουρά, θα συνεχιστεί η δίκη που εκκρεμεί ανάμεσα στους δύο ηθοποιούς.

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων βρίσκονται από το πρωί ηθοποιοί και συντελεστές της παράστασης «Πετάει-Πετάει», οι οποίοι αναμένεται να καταθέσουν τις δικές τους μαρτυρίες από το επίμαχο περιστατικό (Δείτε εδώ τις δηλώσεις της Βάσιας Τριφύλλη εναντίον Σοφίας Παυλίδου).

Οι μάρτυρες υπεράσπισης στην υπόθεση Παυλίδου-Παπαγιάννη

Μάρτυρες υπεράσπισης είναι η σύζυγος του Μάνου Παπαγιάννη, Αγγελική Δαλιάνη, ο θεατρικός παραγωγός, Βασίλης Γκουρούσης, η Κόνι Μεταξά αλλά και ένας τεχνικός του θεάτρου. Επίσης, ήταν παρούσα και η Μαρία Ανδρούτσου, η οποία απλώς θα παρακολουθήσει την δίκη έτσι ώστε να υποστηρίξει την Σοφία Παυλίδου, συναισθηματικά.

Ίσως μέσα στην μέρα να υπάρχει κάποια εξέλιξη σχετικά με την απόφαση του δικαστηρίου.

Όλες οι εξελίξεις για την δίκη

Ο Μάνος Παπαγιάννης και η Σοφία Παυλίδου συναντήθηκαν ξανά το πρωί της Τετάρτης 9/11 στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων. Να υπενθυμίσουμε πως η ηθοποιός έχει μηνύσει τον συνάδελφο της για ξυλοδαρμό το 2018 όταν συνεργαζόντουσαν στην παράσταση «Πετάει – Πετάει». Από πλευράς του και ο ηθοποιός την έχει μηνύσει για σωματική βλάβη.

Η δικάσιμος είχε αναβληθεί τον περασμένο Μάιο, όταν ο Μάνος Παπαγιάννης δεν μπόρεσε να παρευρεθεί για λόγους υγείας και νοσηλείας, κάτι που είχε προκαλέσει την αντίδραση της ηθοποιού - δείτε εδώ.