«Ο κ. Παπαγιάννης δύο μήνες μετά το συμβάν...» - Το ξέσπασμα της Παυλίδου έξω από το δικαστήριο

Τα καρφιά που ''πέταξε'' η ηθοποιός

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ο κ. Παπαγιάννης δύο μήνες μετά το συμβάν...» - Το ξέσπασμα της Παυλίδου έξω από το δικαστήριο

Η αναμενόμενη δίκη που εκκρεμεί ανάμεσα σε Σοφία Παυλίδου και Μάνο Παπαγιάννη, ενώ είχε προγραμματιστεί αναβλήθηκε την Τετάρτη 4/5, καθώς ο ηθοποιός νοσηλεύτηκε για ιατρικούς λόγους. Από την άλλη μέσω του Super Kατερίνα έγινε γνωστό πως η ηθοποιός παρευρέθηκε κανονικά στο Πρωτοδικείο Αθηνών και μάλιστα προέβη σε δηλώσεις.

Όσα έχουν συμβεί και για όσα κατηγορεί η Παυλίδου τον κατηγορούμενο έχουν αναφερθεί σε πολλά τηλεοπτικά πάνελ, ωστόσο η γυναίκα ήταν πιο φειδωλή σε τοποθετήσεις της. Αυτή τη φορά με το δίκιο να την πνίγει τα είπε έξω από τα δόντια μιας και κατάλαβε πως θα πάρει καιρό, μετά την αναβολή, ώστε να φωτιστεί η υπόθεση από τη δικαιοσύνη και τα μέσα της.

Οι πρώτες δηλώσεις της Σοφίας Παυλίδου έξω από το δικαστήριο

«Δεν έχω να σας δηλώσω κάτι. Ευχαριστώ». Στη συνέχεια η ηθοποιός ρωτήθηκε αν γνωρίζει για το αν θα διεξαχθεί το δικαστήριο, με την Σοφία Παυλίδου να αναφέρει: «Που να ξέρω».

«Ο κ. Παπαγιάννης δύο μήνες μετά το συμβάν γυρνούσε σε όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές για να υπερασπιστεί το δίκιο του και σήμερα που τον κάλεσε η ελληνική δικαιοσύνη δεν ήταν εδώ»

Το χρονικό της επίθεσης του Παπαγιάννη στην Παυλίδου από τη ματιά του Καλυβάτση

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (4/3) ο Σωτήρης Καλυβάτσης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην δικαστική διαμάχη της Σοφίας Παυλίδου και του Μάνου Παπαγιάννη, ενώ έχει ήδη καταθέσει για την υπόθεση.

Όπως εξήγησε ο ηθοποιός, δεν ήταν παρών στο περιστατικό, απλά στη συνέχεια είδε τη Σοφία Παυλίδου πεσμένη στο πάτωμα και τον Μάνο Παπαγιάννη να κατεβαίνει.

«Δεν είδα το περιστατικό, είδα το αποτέλεσμα. Έχω πει αυτό που είδα. Ήμασταν στο καμαρίνι με τον Μάνο, είχαν έναν λεκτικό διαπληκτισμό με τη Σοφία, «εκσφενδονίστηκε», ανέβηκε πάνω, ακούσαμε ένα μπαμ… Εγώ όταν έφτασα στον επάνω όροφο, είδα τη Σοφία πεσμένη και τον Μάνο να κατεβαίνει.

Τώρα τι έγινε τι δεν έγινε… Το θέμα είναι ότι η Σοφία ήταν μέσα στο καμαρίνι της και είχε κλειστή την πόρτα», είπε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Καλυβάτσης.