Ελεωνόρα Ζουγανέλη: "Με θυμώνει που ρωτούν τον πατέρα μου για..."

"Πιστεύω ότι επειδή είμαστε άνθρωποι που μέσα από το τραγούδι αποκτούμε μία δημόσια εικόνα..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελεωνόρα Ζουγανέλη:

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Κυριακής (13/11), στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, "Ενώπιος Ενωπίω" και μίλησε για την συνεργασία της με την Ελευθερία Αρβανιτάκη και για το "κυνηγητό" που έπαιζε με τους δημοσιογράφους τόσο καιρό, σχετικά με την προσωπική της ζωή.

Τι εξόργισε την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Αυτό που την ενόχλησε περισσότερο απ' όλα δεν ήταν τα ψευδή δημοσιεύματα, αλλά η ανάμειξη του πατέρας της σε όλο αυτό, διότι προσπαθούσαν να εκμαιεύσουν από τον πατέρα της πληροφορίες για την προσωπική της ζωή. (Δείτε εδώ τι είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης για τον χωρισμό της κόρης του).

«Παλαιότερα ήμουν πιο χαλαρή σε σχέση με αυτό. Από όταν η ζωή μου άρχισε να τυλίγεται με φίλους, συντρόφους, οικογένεια δεν μ΄αρέσει γιατί συμπαρασύρει και ένα περιβάλλον. Το θεωρώ πάρα πολύ αγενές που ρωτούν τον πατέρα μου για την προσωπική μου ζωή. Είναι κάτι που δεν συμβαίνει καθόλου στη ζωή. Ακόμα και στους φίλους τη μάνα μας και τον πατέρα μας τους κρατάμε σε μία απόσταση.

«Είναι πάρα πολύ αγενές και με θυμώνει πάρα πολύ. Με θυμώνει η ασυδοσία και το ότι δεν σκέφτεται κανείς ότι κάποια πράγματα – και δεν έχει σημασία αν είναι αλήθεια ή ψέματα – σε βάζουν σε μία διαδικασία να νιώθεις ενοχές, να νιώθεις ότι πρέπει να βγεις και να πεις κάτι με το ζόρι».

«Πιστεύω ότι επειδή είμαστε άνθρωποι που μέσα από το τραγούδι αποκτούμε μία δημόσια εικόνα και κάποιοι μας αγαπούν δεν θεωρώ απαραίτητο ότι πρέπει να απολογούμαστε και να πέφτουν οι προβολές στο σπίτι μας» είπε μεταξύ άλλων στον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Μερικές φορές με πιάνει το στομάχι μου με την Ελεονώρα όταν βλέπω...»

Ο Γιάννης Ζουγανέλης σε μια συνέντευξη του στο παρελθόν μίλησε για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε για την κόρη του, Ελεονώρα και η απώλεια του Σάκη Μπουλά από τη ζωή του.

«Είναι ό,τι με κάνει να καμαρώνω περισσότερο στη ζωή. Επειδή αντιλήφθηκα σε μικρή ηλικία όταν ήταν, ότι έχει μια τάση να αντιλαμβάνεται τη μουσική και να την εκφράζει, κατάλαβα ότι το έχει. Ποτέ δεν της κούνησα το δάχτυλο, ποτέ δεν της έκανα παρατήρηση για τις επιλογές της.

Τις αποδεχόμουν, είτε μου άρεσαν είτε όχι. Όταν καταλάβουμε ότι τα παιδιά μας δεν είναι ιδιοκτησία μας, είναι εύκολο αυτό.Τη θαυμάζω και σαν ηθοποιό. Όταν είδα τις εξετάσεις της δραματικής σχολής, δεν πίστευα στα μάτια μου, έμεινα έκθαμβος. Την αγαπώ, τη θαυμάζω, την αποδέχομαι και μερικές φορές με πιάνει το στομάχι μου, όταν βλέπω την αγωνία της. Δεν έχει ηρεμία».