Δώρα Χρυσικού κατά Γιώργου Κιμούλη: «Θα υπερασπιστώ την αλήθεια μέχρι τέλους»

Έδωσε το παρών στην δικαστική αντιδικία μεταξύ Δούκα-Κιμούλη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δώρα Χρυσικού κατά Γιώργου Κιμούλη: «Θα υπερασπιστώ την αλήθεια μέχρι τέλους»

Η Δώρα Χρυσικού συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της, κ. Στέλιο Παναγιωτάκη βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (14/11) στην εισαγγελία. Η ηθοποιός είναι μια από τους μάρτυρες υπεράσπισης της Ζέτα Δούκα εναντίον του Γιώργου Κιμούλη. Ο οποίος μετά την δικαστική διαμάχη με την Ζέτα Δούκα έκανε το επόμενο επαγγελματικό του βημα. (Δείτε εδώ ποιο είναι αυτό).

Ποια ήταν η θέση της Δώρας Χρυσικού στο σημερινό δικαστήριο;

Να υπενθυμήσουμε ότι, η Δώρα Χρυσικού κατέθεσε μήνυση για ψευδή καταμήνυση και για ηθική αυτουργία σε ψευδείς καταθέσεις εις βάρος του Γιώργου Κιμούλη καθώς και εις βάρος άλλων προσώπων για ψευδείς καταθέσεις υπέρ του ηθοποιού.

«Θα υπερασπιστώ την αλήθεια μέχρι τέλους», δήλωσε η ηθοποιός αποφασισμένη ενώ όταν ρωτήθηκε για τη θεατρική επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θέατρο, αρκέστηκε να πει «καλή επιτυχία».

Πως απάντησε ο Γιώργος Κιμούλης

Την απάντησή του έδωσε ο Γιώργος Κιμούλης, μέσω του δικηγόρου του, Βασίλη Καπερνάρου, σχετικά με τα όσα δήλωσαν πρόσφατα η Ζέτα Δούκα και η Δώρα Χρυσικού σε τηλεοπτικές εκπομπές για τις αγωγές του. Πιο συγκεκριμένα, οι δύο ηθοποιοί σε συνεντεύξεις τους, αναφέρθηκαν στη δικαστική διαμάχη με τον Γιώργο Κιμούλη και τον κατηγόρησαν πως μέσα από τις αγωγές του, τους ζητά υπέρογκα ποσά.

«Εμείς εμμένουμε διότι πρώτοι προσφύγαμε στο δικαστήριο. Δεν προσφύγαμε σε τηλεοπτική εκπομπή, διότι δε θεωρούμε ότι βρίσκει κάποιος το δίκιο του στις τηλεοπτικές εκπομπές. Δικαίωμά του να το θεωρούνε. Ο καθένας το πόσο ανάλογα πως κρίνει αυτός» σχολίασε αρχικά ο Βασίλης Καπερνάρος.

Μιλώντας για την Ζέτα Δούκα, η οποία στις δηλώσεις της υποστήριξε πως δεν περιμένει συγγνώμη, ο Βασίλης Καπερνάρος τόνισε: «Δεν περιμένει συγνώμη γιατί η ίδια γνωρίζει ότι δεν υπάρχει λόγος. Αδιαφορώ για τα υπόλοιπα, θα τα πούμε στα δικαστήρια. Αυτά που λέει είναι η δική της αλήθεια. Φυσικά και δεν εννοεί την πραγματική αλήθεια για αυτό λέω ότι θα τα βρούμε στα δικαστήρια».

«Πρέπει να αποσαφηνίσουμε για άλλη μία φορά πως η κυρία Ζέτα Δούκα και οι μάρτυρές της, η παρέα της που βγήκε τότε στην τηλεόραση και είπε αυτά που είπε, προσήλθαν σήμερα στον Πταισματοδίκη για τη διαδικασία της προκαταρκτικής εξέτασης, για να καταθέσουν έγγραφες εξηγήσεις, δηλαδή για να απολογηθούν για όσα τους καταγγείλαμε εμείς αρμοδίως και για όσα είπαν ύστερα από 13 χρόνια στην τηλεόραση.

Συνεπώς σήμερα ήταν εκεί για τους γνωστούς λόγους, ύστερα από τις εγκλείσεις που κάναμε εμείς για ψευδή κατάθεση κάποιων μαρτύρων κάποιου από όλους που είχε προτείνει και για την ψευδή πιστοποίηση κάποιων γιατρών. Αυτός είναι ο λόγος που πήγαν σήμερα για να απολογηθούν για τα αδικήματα που υπέπεσαν, κατά τη δική μας άποψη.

Εμείς δεν έχουμε ειδοποιηθεί για μήνυση της κας Ζέτα Δούκα εναντίον μας» τόνισε ο κ. Καπερνάρος.