«Είναι τόσο χαμογελαστή, τόσο...» - Η αποκάλυψη του Παντελή Τουτουντζή για την εγκυμοσύνη της Ελένης Φουρέιρα

«Να βγαίνουμε με τα παιδάκια μας να παίζουμε, έχουμε σχεδιάσει όλη την υπόλοιπη ζωή μας πάνω σε αυτό»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είναι τόσο χαμογελαστή, τόσο...» - Η αποκάλυψη του Παντελή Τουτουντζή για την εγκυμοσύνη της Ελένης Φουρέιρα

Μανούλα για πρώτη φορά θα γίνει σε μερικούς μήνες η Ελένη Φουρέιρα, η οποία ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της μέσα από μια πολύ τρυφερή ανάρτηση μαζί με τον αγαπημένο της, Αλμπέρτο Μποτία (δείτε την εδώ).

Η τραγουδίστρια έχει λάβει χιλιάδες ευχές και μάλιστα το πρωί της Δευτέρας 14/11, ο κολλητός της φίλος και κουμπάρος της, Παντελής Τουτουντζής μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και εξέφρασε τη χαρά του για το ευχάριστο αυτό γεγονός.

Οι δηλώσεις του Παντελή Τουτουντζή για την εγκυμοσύνη της Ελένης Φουρέιρα

«Φαντάζομαι καταλαβαίνεις πόσο μα πόσο βαθιά χαρούμενος είμαι που η Ελένη θα γίνει μητέρα. Μια μεγάλη προσμονή! Η Ελένη είναι αδερφή μου και το έχει αποδείξει η αγάπη μας αυτό. Οπότε μόνο χαρά, αγωνία. Να βγαίνουμε με τα παιδάκια μας να παίζουμε, έχουμε σχεδιάσει όλη την υπόλοιπη ζωή μας πάνω σε αυτό. Είναι τόσο λαμπερή, τόσο χαμογελαστή, τόσο όμορφη, τόσο υπέροχη.

Ειλικρινά αυτή η σχέση είναι τόσο βαθιά και ουσιαστική που δεν έχει να κάνει με ταμπέλες και κουμπαριές, έχει να κάνει με βαθιά αγάπη και πολύ αληθινά συναισθήματα» εξομολογήθηκε ο Παντελής Τουτουντζής.

Αυτός θα είναι ο νονός του παιδιού τους

Η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα του Super Κατερίνα αποκάλυψε ότι μίλησε με τη εγκυμονούσα μετά την ανακοίνωση του ευχάριστου νέου.

«Δεν είχα μιλήσει με την Ελένη, αλλά το είχε καταλάβει. Ακύρωσε τις συναυλίες της, την είχα δει από μακριά με φουσκωμένη κοιλίτσα. Της έστειλα μήνυμα χθες και ήταν συγκινητικό. Συγκινήθηκα, την ξέρω, είμαστε συνομήλικες, μπορεί να είναι και μικρότερή μου, έχουμε κάνει τα πρώτα βήματα μαζί.» είπε η παρουσιάστρια.

Και συνέχισε: «Μου απάντησε αμέσως και τόσο όμορφα, τόσο γλυκά. “Και στα δικά σου. Είμαι πολύ χαρούμενη Κατερίνα μου. Και σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τη διακριτικότητα όλο αυτό το διάστημα. Μιλάμε για μια κυρία”»!

Να σημειωθεί πως η τραγουδίστρια βρίσκεται στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», η Ελένη αναμένεται να γεννήσει το πρώτο της παιδί τον Φεβρουάριο του 2023 και νονός θα είναι ο κολλητός της φίλος, Πέτρος Τσαπαρδώνης!

Πέτρος Τσαπαρδώνης