Θα δώσει εξηγήσεις για τα πόθεν έσχες της - Τι συμβαίνει με την χήρα του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά

Θα απαντήσει στις εισαγγελικές αρχές σχετικά με περιουσιακά της στοιχεία

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θα δώσει εξηγήσεις για τα πόθεν έσχες της - Τι συμβαίνει με την χήρα του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά

Εξηγήσεις για τα 30.000.000 ευρώ που φέρεται να μην είχε δηλώσει σε πόθεν έσχες από το 2012 και μετά καλείται να δώσει η χήρα του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά, ενώ πριν λίγο καιρό παραδόθηκαν και οι φάκελοι με τα περιουσιακά στοιχεία του δημοσιογράφου.

Τι συμβαίνει με τα πόθεν έσχες της Μαρίας Καρρά

Συγκεκριμένα, φέρεται τη περίοδο από το 2012 έως το 2016 να υπέβαλλε ανακριβές πόθεν έσχες και από το 2017 έως το 2022 να μην υπέβαλλε καθόλου δήλωση πόθεν έσχες. Σύμφωνα όμως τον δικηγόρο της, η Μαρία Καρρά δεν έχει λάβει ακόμα κλήση για την παροχή εξηγήσεων ως ύποπτη τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

«Με τρόπο κατηγορηματικό σας διαβεβαιώνω πως η εντολέας μου Μαρία Καρρά δεν έχει λάβει μέχρι αυτή τη στιγμή καμία κλήτευση για την προκαταρκτική διαδικασία, δεν έχει ζητήσει και δεν της έχει χορηγηθεί προθεσμία και δεν της έχει γνωστοποιηθεί καμία κατηγορία», ανέφερε σήμερα 14/11 στην εκπομπή Live News ο συνήγορος υπεράσπισης της, Θεόδωρος Μαντάς.

Η ίδια φαίνεται πως είναι έτοιμη να δώσει όλες τις απαντήσεις στις εισαγγελικές αρχές σχετικά με περιουσιακά της στοιχεία, ακίνητα και καταθέσεις τα οποία είτε δεν έχουν δηλωθεί στο πόθεν έσχες της είτε δε δικαιολογούνται από τα εισοδήματα της.

«Είμαστε εδώ. Στο αμέσως επόμενο διάστημα επιθυμούμε να δρομολογηθεί και να ολοκληρωθεί η προκαταρκτική εξέταση γιατί εκεί η Μαρία Καρρά θα εισφέρει με πληρότητα τις θέσεις της, τη βεβαιότητα της και την αθωότητα της» προσέθεσε ο Θεόδωρος Μαντάς.

Η δημιουργία της περιουσίας του Γιώργου Τράγκα

Ο θάνατος του Γιώργου Τράγκα έμελλε να αποτελέσει, επί της ουσίας, την καταστροφή της οικογένειας του δημοσιογράφου, με τη σύζυγό του, Μαρία Καρρά, αλλά και τα παιδιά του, να βλέπουν τα πάντα να «καταρρέουν» μέσα σε μια στιγμή.

Όπως γνωστοποιεί η «Real News», στη δημοσιότητα βρίσκεται η διάταξη της Αρχής Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων, ανακαλύπτοντας όλη την παράνομη δραστηριότητας της δημιουργίας της αμύθητης περιουσίας του. Στη διάταξη αυτή, φυσικά, αναφέρεται και η δέσμευση της περιουσίας του Τράγκα, της Καρρά και δύο συνεργατών του, αν και η θρηνούσα σύζυγος δεν πρόκειται να τα παρατήσει εύκολα.

Μεταξύ πολλών, όσων έκαναν, ο Γιώργος Τράγκας και η σύζυγός του, πέρα από τα πολυτελή σπίτια, τις ράβδους χρυσού και τα μετρητά, έκρυβαν 14 εκατομμύρια ευρώ στην τράπεζα των Ρότσιλντ στο Μονακό και τη Γαλλία. Παράλληλα, κατηγορούνται πως υπεξαίρεσαν... διαβάστε περισσότερα στο athensmagazine.gr