«Έχω χάσει δουλειά επειδή μου είπαν ότι είμαι φίλη της Φαίης Σκορδά»

Η αποκάλυψη γνωστής δημοσιογράφου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / Fay Skorda
Instagram / Fay Skorda

Καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 14/11 μια πολύ γνωστή δημοσιογράφος, η οποία μίλησε για τα τελευταία γεγονότα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, για το γεγονός ότι έχει χάσει δουλειές λόγω της φιλίας της με τη Φαίη Σκορδά αλλά και για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί.

Ο λόγος για την Νάνσυ Παραδεισανού, η οποία ήταν αυτή που αποχώρησε από το προηγούμενο live του J2US.

Οι δηλώσεις της Νάνσυ Παραδεισανού

«Είναι ανούσιο όλο αυτό που έχει γίνει και με την Φωτεινή. Που θα οδηγήσει όλο αυτό; Ποιος ο λόγος; Εγώ ήμουν στον Alpha, τα τελευταία δύο χρόνια της Κωνσταντίνας. Δεν ήμουν στα δύσκολα χρόνια που γράφονταν, που άλλαζαν οι συντελεστές κλπ. Ήμουν μετά.

Η φιλία είναι δίκοπο μαχαίρι, μπορεί να σου στερήσει και δουλειά. Δεν είναι πάντα ρόδινα. Έχω χάσει δουλειά επειδή μου είπαν είσαι φίλη της Φαίης Σκορδά. Μη τρελαθούμε.

Είχα τηλεοπτικές προτάσεις αλλά δε με κάλυπταν. Φτάνεις ένα σημείο στη ζωή που θέλεις να κάνεις άλλα πράγματα. Όταν βλέπεις ότι κάτι δεν σε καλύπτει και είμαι από μια χρονιά πολύ δύσκολη που είχε κοπεί η εκπομπή (της Νικολέττας Ράλλη στο Open Tv) που είχαμε ζοριστεί πολύ μέχρι να πληρωθούμε τα δεδουλευμένα μας. Είχα πει ότι θέλω πάρα πολύ να πάω στο J2US. Εγώ πληρώθηκα μετά την εκπομπή. Θέλω να κάνω πράγματα σε δουλειές που με γεμίζουν χαρά. Το Youtube είναι ένα μέσο που μπορώ να δείξω τον χαρακτήρα μου» ανέφερε η Νάνσυ Παραδεισανού.

«Έχουμε συνεργαστεί με παραγωγούς που είναι για τα σκουπίδια!», είχε πει πριν λίγο καιρό

Η Νάνσυ Παραδεισανού, την οποία την φετινή σεζόν την είδαμε σε εκπομπή του Open, η οποία κόπηκε ωστόσο λίγο μετά τα Χριστούγεννα με όχι τόσο ωραίο τρόπο, πάντα είναι ειλικρινείς και μιλά έξω από τα δόντια χωρίς περιστροφές.

Σε ένα Q&A λοιπόν στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δέχτηκε ερωτήσεις και απάντησε μεταξύ άλλων σε μία που αφορούσε τους παραγωγούς της τηλεόρασης, και πιο συγκεκριμένα τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, και τον Νίκο Κοκλώνη.

Ανάμεσα στα ερωτήματα υπήρξε και ένα που έκανε λόγο για "γλείψιμο" στην τηλεόραση, και τότε σημείωσε: "Νομίζω ότι ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ήταν μία όαση ψυχαγωγίας στη φετινή ατελείωτη Πισπιριγκιάδα... 1000 φορές να βλέπω εκείνον.

Όσον αφορά τον Νίκο Κοκλώνη, κάνει πολύ καλές παραγωγές (Το έζησα στο "Black Out"). Όταν έχεις συνεργαστεί (κι εγώ όπως και πολλοί άλλοι) με παραγωγούς που είναι για τα σκουπίδια και δεις το καλό, θέλεις να το φωνάξεις από χαρά. Οπότε μάλλον γι' αυτό λένε καλά λόγια οι συνεργάτες του, δεν είναι όλα γλείψιμο. Το καλό -όπως και το κακό- να λέγεται".

 Απασφάλισε η Νάνσυ Παραδεισανού