Σε πελάγη ευτυχίας Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος - Η φωτογραφία με την αποκάλυψη

Σημαντική η σημερινή 14/11 μέρα για το ζευγάρι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
instagram / athinao1konomakou
instagram / athinao1konomakou

Πολύ σημαντική και ξεχωριστή είναι η σημερινή 14/11 ημέρα για την Αθηνά Οικονομάκου, καθώς ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος, έχει την ονομαστική του εορτή, ενώ πριν λίγο καιρό το ευτυχισμένο ζευγάρι γιόρτασε και την επέτειό του.

Φυσικά, η γνωστή ηθοποιός θέλησε να ευχηθεί στον αγαπημένο της και δημόσια, αναρτώντας μερικές φωτογραφίες τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στις οποίες ποζάρουν στα Τρίκαλα Κορινθίας.

Οι ευχές της Αθηνάς Οικονομάκου για την ονομαστική γιορτή του Φίλιππου Μιχόπουλου

«Χρόνια σου πολλά μωρό μου!», έγραψε χαρακτηριστικά στην στη λεζάντα η Αθηνά Οικονομάκου.

Οι ευχές της Αθηνάς Οικονομάκου για την ονομαστική γιορτή του Φίλιππου Μιχόπουλου
instagram / athinao1konomakou

Ετοιμάζονται για 3ο παιδάκι;

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε η Αθηνά Οικονομάκου η οποία μίλησε τόσο για την προσωπική της ζωή όσο και για τα επαγγελματικά της. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε τυχόν τρίτη εγκυμοσύνη, αφού με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο, έχουν ήδη δυο παιδιά, τον Μάξιμο και την Σιένα (δείτε φωτογραφία από το σπίτι τους).

«Το τιμώ το μέρος που έχω μεγαλώσει. Το να μεγαλώνεις στην περιφέρεια είναι όμορφο, αγνό. Ήταν πιο ανέμελα χρόνια χωρίς φόβο, οι γονείς δεν φοβόντουσαν τόσο. 'Ήμουν πολύ καλή μαθήτρια Μικρή ήμουν αγοροκόριτσο, ήμουν αγρίμι», εξομολογήθηκε αρχικά.

«Προσπαθώ να διατηρήσω τον γάμο μου όπως πρέπει, να μη χαθεί αυτό που είχαμε με τον Φίλιππο όταν γνωριστήκαμε. Η σχέση περνάει σε άλλο επίπεδο με τα παιδιά, αλλάζει η συνθήκη, προσπαθούμε να κρατάμε τη φλόγα δυνατή. Πάμε για ένα φαγητό, ένα ποτό, συζητάμε. Τα παιδιά είμαι πολύ μικρά, το δεύτερο παιδί το έζησα πιο κουλ, βλέπω ότι τα δεύτερα παιδιά βγαίνουν πιο δυναμικά... Στην παρούσα φάση δεν σκεφτόμαστε το παιδί. Εάν στο μέλλον προκύψει, θα δούμε, δεν είμαστε αρνητικοί. Τα παιδιά είναι μικρά για να σκεφτόμαστε το τρίτο, δεν είμαι έτοιμη γι' αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά.