Στο νοσοκομείο εκτάκτως πασίγνωστος παρουσιαστής με εγκαύματα στο πρόσωπο - Πήρε φωτιά το γκαράζ του σπιτιού του

Δύσκολες ώρες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram
Instagram

Πολύ δύσκολες ώρες βιώνει ένας πολύ γνωστός παρουσιαστής, ο οποίος νοσηλεύεται από την Κυριακή 13/11 με σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο νοσηλεύεται.

Ο λόγος για τον Τζέι Λένο, όπου σύμφωνα με το TMZ, όλα ξεκίνησαν όταν μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε ένα από τα πολυτελή αυτοκίνητά του μέσα στο γκαράζ του σπιτιού του.

Ο ίδιος υπέστη σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπό του για αυτό και κρίθηκε αναγκαίο να εισαχθεί σε κλινική εγκαυμάτων. Λίγο αργότερα, μίλησε στο Variety και αποκάλυψε την κατάσταση της υγείας του.

Ποια είναι η κατάσταση υγείας του παρουσιαστή Τζέι Λένο

«Είμαι καλά, θα χρειαστώ μόνο 1 ή 2 εβδομάδες να σταθώ πάλι στα πόδια μου», δήλωσε ο Τζέι Λένο, ο οποίος ήταν προγραμματισμένο να συμμετάσχει σε οικονομικό συνέδριο του Λας Βέγκας, ωστόσο δεν έγινε ποτέ λόγω του ατυχήματός του, ενώ στο νοσοκομείο χρειάστηκε να μεταβεί πριν λίγο καιρό ακόμα ένας πολύ γνωστός παρουσιαστής.

Λίγα λόγια για την ζωή του

Αφού έκανε stand-up comedy για χρόνια, έγινε ο οικοδεσπότης της εκπομπής The Tonight Show του NBC από το 1992 έως το 2009. Ξεκινώντας τον Σεπτέμβριο του 2009, ξεκίνησε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα primetime, το The Jay Leno Show, το οποίο προβαλλόταν κάθε εβδομάδα στις 10:00 μ.μ. ET, επίσης στο NBC.

Ωστόσο, πριν από την πρεμιέρα της εκπομπής του Leno, η τηλεθέαση του O'Brien ως νέος παρουσιαστής του Tonight Show είχε ήδη υποστεί πτώση. Όταν ο O'Brien απέρριψε την προσφορά του NBC να έχει ο Leno να φιλοξενεί μια μισή ώρα μονολογική εκπομπή πριν από το The Tonight Show για να αυξήσει τα ποσοστά τηλεθέασης εν μέσω της αναφερόμενης μείωσης της τηλεθέασης, ο Leno επέστρεψε στη φιλοξενία της εκπομπής την 1η Μαρτίου 2010.

Παρουσίασε το τελευταίο του επεισόδιο αυτής της δεύτερης θητείας στις 6 Φεβρουαρίου 2014. Εκείνη τη χρονιά, εισήχθη στο Τηλεοπτικό Hall of Fame. Από το 2014, έχει φιλοξενήσει το Jay Leno's Garage και την αναβίωση του 2021 του You Bet Your Life.