«Αυτές τις πολύ δύσκολες ημέρες του πένθους...» - Το πρώτο μήνυμα της Αιμιλίας Υψηλάντη μετά το θάνατο της κόρης της

Είναι συντετριμμένη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Πολύ δύσκολες ώρες βιώνει η Αιμιλία Υψηλάντη καθώς θρηνεί το χαμό της μοναχοκόρης της, Μαρίνας που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 55 χρονών. Η Μαρίνα Υψηλάντη ήταν κόρη της ηθοποιού και του ναυτικού, Άγγελου Υψηλάντη, γοίτησε στη Δραματική Σχολή Αθηνών “Γιώργος Θεοδοσιάδης” και λίγο μετά αποφάσισε να συνεχίσει τις σπουδές της στη Νέα Υόρκη. Μάλιστα, είχε αποκτήσει και μία κόρη.

Τα πρώτα λόγια της Αιμιλίας Υψηλάντη μετά το θάνατο της κόρης της

Η δημοσιογράφος και υπεύθυνη του γραφείο Τύπου του θεάτρου Αργώ- Αιμιλία Υψηλάντη, Μαρίκα Αρβανιτοπούλου, προχώρησε σήμερα 14/11 σε μια ανάρτηση στα social media μέσα από την οποία δημοσιοποίησε το πρώτο μήνυμα της Αιμιλίας Υψηλάντη για τον χαμό της κόρης της (δείτε εδώ την τελευταία δημόσια εμφάνιση της ηθοποιού πριν το θλιβερό συμβάν).

«Το θέατρο Αργώ πενθεί.

> Ολοι οι εργαζόμενοι και οι συνεργάτες του θεάτρου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια και την λύπη τους για τον θάνατο της Μαρίνας Υψηλάντη .

> Το θέατρο από τις 18 Νοεμβρίου θα λειτουργήσει κανονικά καθώς και οι παραστάσεις της «Κυρίας Κλάιν».

Το μήνυμα από την κ. Αιμιλία Υψηλάντη:

Ο αιφνίδιος θάνατος της πολυαγαπημένης μας κόρης και μητέρας Μαρίνας γέμισε θλίψη την καρδιά μας. Ευχαριστώ όλους εσάς φίλους γνωστούς και άγνωστους για την συμπαράσταση σας και τα κύματα αγάπης που λάβαμε αυτές τις πολύ δύσκολες ημέρες του πένθους», έγραφε χαρακτηριστικά η λεζάντα.

Τα πρώτα λόγια της Αιμιλίας Υψηλάντη μετά το θάνατο της κόρης της

Πού και πότε θα πραγματοποιηθεί η κηδεία

Μέσα από το προφίλ που διατηρούσε, λοιπόν, η ίδια στο Facebook, η οικογένειά της κοινοποίησε την ημερομηνία, την ώρα και το μέρος όπου θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της.

«Η κηδεία η επίσημη θα γίνει στην Ακράτα τη Δευτέρα στις 12:30. Μη επίσημα, θα μαζευτούμε τη Τετάρτη στις 19:00 στην ταβέρνα "Βυρίνης" στο Παγκράτι. Ευχαριστούμε θερμά για τις ευχές σας», έγραφε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Δείτε την τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση της ηθοποιού πριν πεθάνει η κόρη της.

Μαρίνα Υψηλάντη πέθανε