Κώστας Τσουρός: «Άντε πάλι με τον Νίκο Μουτσινά» - Η δυσαρέσκειά του μπροστά στις κάμερες

"Αλήθεια τώρα, αφού ξέρετε ότι έχουμε πρόβλημα, γιατί μας το κάνετε αυτό;"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κώστας Τσουρός: «Άντε πάλι με τον Νίκο Μουτσινά» - Η δυσαρέσκειά του μπροστά στις κάμερες

Ο Κώστας Τσούρος το μεσημέρι της Δευτέρας 14/11 μίλησε στον τηλεοπτικό φακό του "Ποιος είναι Πρωινιάτικα". Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στον Νίκο Μουτσινά και πέραν του ότι κράτησε μια σχετικά ουδέτερη στάση για την κόντρα μεταξύ Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και Φωτεινής Πετρογιάννη.

Στην συνέχεια έδωσε και τις δικές του απαντήσεις στα σχόλια, που αφορούν την εκπομπή την Ελεονώρας Μελέτη και την "παλιά τηλεόραση που κάνει", όπως είχε πει ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ (δείτε εδώ από που ξεκίνησε όλη η λεκτική διαμάχη).

Οι δηλώσεις του Κώστα Τσουρού

«Άντε πάλι με τον Νίκο Μουτσινά» ξεκίνησε να λέει ο Κώστας Τσουρός και συνέχισε: «Δεν ξέρω αν έχει νεύρα η Ελεονώρα. Παλιά τηλεόραση λέει ότι κάνουμε ο Μουτσινάς, ο καθένας κάνει την τηλεόραση που ξέρει. Αλήθεια τώρα, αφού ξέρετε ότι έχουμε πρόβλημα, γιατί μας το κάνετε αυτό;».

Αναφερόμενος στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τη Φωτεινή Πετρογιάννη ο Κώστας Τσουρός σχολιάζει: «Καλά είναι η Φωτεινή. Πέρασε αυτό που πέρασε, στεναχωρήθηκε, όλα περνάνε. Δεν είμαι εκπρόσωπος της Φωτεινής, έτυχε να κάνω ένα ρεπορτάζ».