«Μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη...» - Η αποκάλυψη της Μάντη Περσάκη για τον χωρισμό της με τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη...» - Η αποκάλυψη της Μάντη Περσάκη για τον χωρισμό της με τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη

Σαν "βόμβα" έσκασε στην ελληνική σόουμπιζ το διαζύγιο της Μάντη Περσάκη και του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, πρωταθλητή του kick boxing, καθώς ήταν μαζί για 8 χρόνια. Οι δυο τους γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν το 2013, μετά από ένα ατύχημα του δεύτερου, εξαιτίας του οποίου χρειάστηκε να κάνει αποθεραπεία, την οποία του έκανε εκείνη.

Μετά από ένα χρόνο μόλις, το 2014, παντρεύτηκαν και λίγα χρόνια αργότερα έκαναν το πρώτο τους παιδί, τον 6,5 πλέον ετών Βασίλη και αργότερα ήρθε στη ζωή τους ο Γιώργος, ο οποίος είναι 2 ετών. Η γυμνάστρια, λοιπόν, λίγες ημέρες μετά την δυσάρεστη είδηση, μίλησε στην κάμερα του Happy Day για την απόφασή τους και αποκάλυψε όλη την αλήθεια.

Οι δηλώσεις της Μάντη Περσάκη για το διαζύγιό της με τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη

«Μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη επιβαρύνθηκε η υγεία μου και μετά έκανα και εγχείρηση στη χολή. Είχα κάποιους πόνους και έπρεπε εσπευσμένα να μεταφερθώ στο νοσοκομείο, ήταν Πρωτοχρονιά και έκανα χειρουργείο», αποκάλυψε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Ο χωρισμός ήρθε λίγο μετά, ήταν γενικά μια μεταβατική φάση στη ζωή μου. Δεν μπορώ να σου πω ότι ήταν κάτι απλό ή εύκολο. Ο στόχος μας είναι να είμαστε δυνατοί κάτω από όλες τις συνθήκες.

Επισκεφθήκαμε παιδοψυχολόγο γι’ αυτό και υπήρχε μια καλή έκβαση. Αυτή η πραγματικότητα ήταν η πιο αληθινή και η πιο σωστή για τα παιδιά μου, ήταν η αλήθεια μας. Εγώ και ο Αλέξανδρος δείχνουμε την αλήθεια μας στα παιδιά. Αυτά είναι προτεραιότητα και για τους δυο μας, είμαστε γονείς πάνω απ’ όλα και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ».

Ποιες είναι οι σχέσεις της με τον πατέρα των παιδιών της

Η γνωστή γυμνάστρια μίλησε για πρώτη φορά μετά την είδηση, στην εκπομπή Πρωινό μας, και αναφέρθηκε στις σχέσεις που έχει με τον πρώην πλέον σύζυγό της και πως το διαχειρίστηκαν με τα παιδιά τους.

«Με βρίσκετε σε ένα μεταβατικό στάδιο, ναι είναι αλήθεια αυτό. Σίγουρα πρέπει να πούμε ότι καμία αλλαγή δεν είναι εύκολη, ούτε ένας χωρισμός. Παρόλα αυτά έχουμε 2 παιδιά που είναι η προτεραιότητά μας και η ειλικρίνεια, ο σεβασμός, η εκτίμηση δεν θα πάψουν να υπάρχουν. Δεν θα αλλάξουν αυτά για εμάς, οπότε αυτό το κάνει πιο εύκολο.

Πήγαμε σε παιδοψυχολόγους, ακολουθήσαμε όλα τα πρωτόκολλα, πλαίσιο χρειάζεται, βοήθεια χρειάζεται από ψυχολόγους κτλ που έτσι κι αλλιώς τα πράγματα είναι δύσκολο. Πλέον η μαμά και ο μπαμπάς έχουν ισάξιους ρόλους. Έχουμε καλή επικοινωνία και για μένα είναι μονόδρομος αυτό», εξομολογήθηκε.