Αντί να το ανακοινώσουν οι ίδιοι, το ανακοίνωσε η Σκορδά στο Πρωινό μας - «Τα παιδιά χωρίσανε...»

Τέλος για αγαπημένο ζευγάρι μετά από 2 χρόνια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αντί να το ανακοινώσουν οι ίδιοι, το ανακοίνωσε η Σκορδά στο Πρωινό μας - «Τα παιδιά χωρίσανε...»

Μπορεί οι ίδιοι να μην έχουν ανακοινώσει κάτι, ωστόσο, η Φαίη Σκορδά και η ομάδα της στο Πρωινό μας, αποκάλυψαν πως ένα αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz έχει χωρίσει, παρόλο που έδειχναν πολύ ερωτευμένοι και "έλιωνε" ο ένας για τα μάτια του άλλου.

Γνωρίστηκαν σε πολύ γνωστό ριάλιτι, ερωτεύτηκαν μέσα στο παιχνίδι και η σχέση τους συνεχίστηκε και μετα την αποχώρηση τους. Δυο χρόνια μετά όμως, ήρθε το τέλος.

Αυτό το ζευγάρι χώρισε και το ανακοίνωσε η Σκορδά στο Πρωινό μας

Ο λόγος για τον Αιμιλιάνο Μάρκου και την Μαριαγάπη Ξυπολιά που γνωρίσαμε στο GNTM (δείτε την τελευταία τους κοινή ανάρτηση).

«Τα παιδιά χωρίσαμε πως να το πούμε. Γνωρίστηκαν μέσα στο παιχνίδι, ήταν πάρα πολύ αγαπημένοι, συνέχισαν και μετά μαζί με κοινή ζωή. Ήταν πολύ υποστηρικτικός ο ένας με τον άλλον», είπε μεταξύ άλλων η Φαίη Σκορδά.

Η πρόσφατη αποκαλυπτική ανάρτηση της Μαριαγάπης

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM. Μάλιστα, από τα πρώτα κιόλας επεισόδια κατάφερε να "κεντρίσει" τις εντυπώσεις όχι μόνο της εξωτερικής της εμφάνισης αλλά και επειδή είχε έναν άκρως εκρηκτικό χαρακτήρα.

Μπορεί να μην την είδαμε νικήτρια, ωστόσο κατάφερε να κερδίσει στην αγάπη αφού μετά από το ειδύλλιο που δημιουργήθηκε με τον Αιμιλιάνο Μάρκου, οι δυο τους πλέον είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Από την άλλη, το γνωστό μοντέλο είναι ιδιαίτερα ενεργό μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να δημοσιευέυ διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της αλλά και από επαγγελματικές της φωτογραφίσεις. Φυσικά, αυτή τη φορά προκάλεσε αναστάτωση στο instagram αφού πόζαρε topless.