Στιγμές ευτυχίας για την Μαριαγάπη και τον Αιμιλιάνο του GNTM - Ανακοίνωσαν ότι...

Στα καλύτερά τους!

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για την Μαριαγάπη και τον Αιμιλιάνο του GNTM - Ανακοίνωσαν ότι...

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά και ο Αιμιλιάνο Μάρκου, ήταν από τα μοντέλα που ξεχώρισαν μέσα στο GNTM, λόγω του παρουσιαστικού τους, ωστόσο τράβηξαν όλα τα φώτα πάνω τους, όταν έγινε γνωστό ότι οι δυο τους έκαναν σχέση όσο ήταν ακόμα μέσα στη βίλα του παιχνιδιού. Το ζευγάρι είναι ακόμα μαζί και ευτυχισμένο και μάλιστα σήμερα έκαναν και μια πολύ ευχάριστη ανακοίνωση μέσω του instagram.

Συχνά μάλιστα το ζευγάρι λόγω της δύσκολης δουλειάς που έχουν επιλέξει, ως επαγγελματίες μοντέλα και οι δυο αναγκάζονται να ζουν χωριστά ο ένας από τον άλλο, καθώς χρειάζονται και τα επαγγελματικά ταξίδια. Πριν από κάποιους μήνες βρέθηκαν ξανά ο ένας στην αγκαλιά του άλλου μετά από πάρα πολύ καιρό που πέρασαν από απόσταση.

Η ανακοίνωση που έκαναν η Μαριαγάπη και ο Αιμιλιάνο

Παρά λοιπόν τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες, ο έρωτας καλά κρατεί αφού όπως ανακοίνωσε με ένα βίντεο τους στο instagram η κοπέλα, σήμερα έχουν επέτειο και κλείνουν δύο χρόνια σχέσης.

Τον λατρεύει η πεθερά του

Ο Αιμιλιάνο Μάρκου είχε παραχωρήσει συνέντευξη πριν από καιρό στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» και αποκάλυψε μεταξύ άλλων, πως είναι η σχέση του με τη σύντροφο του και πρώην συμπαίκτρια του, Μαριαγάπη Ξυπολιά.

Το μοντέλο, επίσης, έκανε γνωστό πως πως ετοιμάζει βαλίτσες για τα... ξένα, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο με πρακτορείο στην Αυστρία.

«Υπέγραψα με ένα από τα top πρακτορεία της Ευρώπης και είναι μεγάλη μου χαρά το να κάνω κάτι τέτοιο και ουσιαστικά να διευρύνω τους ορίζοντές μου εκτός Ελλάδας. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα. Σαν άνθρωπος μεριμνώ για το μέλλον. Δεν μπορείς να ξέρεις τι γίνεται, για αυτό και κάνω τις οικονομίες μου» δήλωσε ο Αιμιλιάνο Μάρκου. .

Για τις φήμες ότι η σχέση του με την Μαριαγάπη δεν είναι αληθινή, απάντησε: «Που ακούστηκε αυτό; Με την Μαριαγάπη έχουμε μια πολύ αληθινή σχέση και νομίζω πως οι πράξεις μας αποδεικνύουν ότι αγαπάμε ο ένας τον άλλον και είμαστε ακόμα μαζί. Μου έχει μαγειρέψει και με περιμένει να φάμε. Η μητέρα μου την αγαπάει σαν δικό της παιδί. Με το που έρθει σπίτι η Μαριαγάπη, η μάνα μου βλέπεις είναι τόσο χαρούμενη. Είναι πολύ χαρούμενη για μένα. Αγαπώ την εκδοχή του Αιμίλιου που μου βγάζει η Μαριαγάπη. Μου αρέσει ο εαυτός μου όταν είμαι μαζί της. Λίγο πιο τρυφερό, πιο γοητευτικό, πιο cool, ξεχνιέμαι. Το κορίτσι το έχω πάρει, αν εννοείς ότι θα της ζητήσω το χέρι της είναι λίγο νωρίς ακόμη. Όλα θα έρθουν στην ώρα τους».