GNTM: Μάρκου – Ξυπολιά: Βρέθηκαν στην αγκαλιά του άλλου μετά από 5 μήνες απόστασης

Η συγκινητική στιγμή στην κάμερα

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
GNTM: Μάρκου – Ξυπολιά: Βρέθηκαν στην αγκαλιά του άλλου μετά από 5 μήνες απόστασης

Τον Αιμιλιάνο Μάρκου μαζί με την Μαριαγάπη Ξυπολιά τους γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή τους στο ριάλιτι του GNTM. Και οι δυο κατάφεραν να κερδίσουν τις εντυπώσεις καθώς πλέον εργάζονται ως μοντέλα στο εξωτερικό.

Μάλιστα, είναι ένα από τα ζευγάρια που ερωτεύτηκαν μέσα από ένα ριάλιτι ωστόσο όπως φαίνεται είναι τρελά ερωτευμένοι ο ένας για τον άλλον. Έτσι η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» "τσάκωσε" τον Αιμιλιάνο Μάρκου στο αεροδρόμιο όπου περίμενε να συναντήσει την σύντροφό του μετά από 5 μήνες.

Οι δηλώσεις Ξυπολιά - Μάρκου

«Η δουλειά είναι έτσι που θα μας βγάλει ταξίδια στο μέλλον. Το είχαμε προγραμματίσει καιρό, η Μαριαγάπη ήταν κάτι που το σκεφτόταν καιρό το να πάει στην Κίνα. Το σημαντικό για ένα ζευγάρι είναι να συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει γύρω του και πως ότι είναι να γίνει γίνεται για καλό του.

Η Μαριαγάπη αποφάσισε να πάει στην Κίνα, της βγήκε σε καλό και το γεγονός ότι έκατσε πέντε μήνες είναι καλό. Της αρέσουν τα λουλούδια εννοείται. Είναι μικρές πράξεις που νομίζω τα κορίτσια τις εκτιμάνε. Είναι δεδομένο να έχω αγωνία νομίζω. Έχω ανεβάσει παλμούς» δήλωσε ο Αιμιλιάνο Μάρκου

«Συγκινήθηκα γιατί έχω να τον δω μισό χρόνο. Οι παλμοί μου πηγαίνουν έτσι. Η σχέση μας κράτησε γιατί υπήρχε επικοινωνία, κατανόηση, στήριξη. Είχαμε επικοινωνία και ας είχαμε επτά ώρες διαφορά. Μπορεί να δούλευα 15ωρα και να καθόμουν με δυο ώρες ύπνο μόνο και μόνο για να μιλάμε.

Ήταν όνειρο ζωής μου να ταξιδέψω στην Κίνα. Τελικά πήγε και δούλεψα. Εννοείται ότι θέλουμε να ταξιδέψουμε μαζί για δουλειά και θα το κάνουμε» δήλωσε η Μαριαγάπη Ξυπολιά.

Ασύλληπτο: Το ποσό που παίρνει ο Αιμιλιάνο Μάρκου στις πασαρέλες του εξωτερικού

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό ήταν το πρωί της Δευτέρας (13/9) ο Αιμιλιάνο Μάρκου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δουλειές που έχει κάνει στο εξωτερικό και στις πασαρέλες που έχει περπατήσει, αποκαλύπτοντας πόσα χρήματα παίρνει.

Μπορεί ο Αιμιλιάνο να μην νίκησε στο GNTM 3, ωστόσο από τη στιγμή που βγήκε από το παιχνίδι κατάφερε να κλείσει πολλές δουλειές και να προοδεύσει στον χώρο του μόντελινγκ.

«Οι επιδείξεις μόδας δεν είναι ακριβοπληρωμένες. Από εκεί και πέρα είναι σίγουρα πάνω από τον βασικό μισθό στην Ελλάδα. Είναι κάτω από 2,000 ευρώ. Δεν υπάρχει σχεδιαστής που να δίνει πάνω από 2,000 ευρώ σε show. Πολύ δύσκολα. Όλα πληρωμένα βέβαια», είπε ο Αιμιλιάνο Μάρκου.