«Δεν είμαι Σουηδία...» - Όλη η αλήθεια για την σχέση του Αριστομένη Γιαννόπουλου με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μετά το διαζύγιο

Πως τα πάει με τον νέο της σύντροφό;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν είμαι Σουηδία...» - Όλη η αλήθεια για την σχέση του Αριστομένη Γιαννόπουλου με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μετά το διαζύγιο

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε ο Αριστομένης Γιαννόπουλος, ο πρώην σύζυγος της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, ο οποίος αποκάλυψε για την προσωπική του ζωή μετά το διαζύγιο, ενώ δεν δίστασε να απαντήσει και για τον νέο σύντροφο της Influencer.

Ο ίδιος, λοιπόν, μίλησε συγκεκριμένα για την δήλωση της ίδιας σχετικά με το γεγονός πως έχει το πάνω χέρι στην σχέση της με τον Στάθη Σχίζα και εξήγησε γιατί δεν θα ήθελε να βγει μαζί τους.

Ποιες είναι οι σχέσεις του Αριστομένη Γιαννόπουλου με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μετά τον χωρισμό

«Κάτι γίνεται στη ζωή μου, αλλά όχι τίποτα συγκεκριμένο», είπε αρχικά και συμπλήρωσε για το σχόλιο της πρώην του προς τον νέο της σύντροφο: «Δεν σχολιάζω τίποτα. Ό,τι λέει η Αλεξάνδρα, νομίζω ότι έχει βάση. Τώρα, από εκεί και πέρα, ας το σχολιάσει η ίδια».

«Εγώ νομίζω ότι υπήρχε ισορροπία γενικά», τόνισε έπειτα όσον αφορά τον γάμο τους.

Και κατέληξε απαντώντας στο αν θα έβγαινε μαζί τους: «Τι εννοείς όλοι μαζί; Φυσικά και όχι. Δεν είμαι Σουηδία. Το ότι κρατάμε μία καλή επικοινωνία και ένα καλό επίπεδο, δεν τα ισοπεδώνουμε και όλα».

Στη Θεσσαλονίκη για ποτό - Μόνος ή και όχι;

Ο Αριστομένης Γιαννόπουλους και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μπορεί να επέλεξαν χωριστούς δρόμους καθώς ήταν ένα από τα πιο ταιριστά ζευγάρια της showbiz, ωστόσο οι δυο τους επέλεξαν χωριστούς δρόμους. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr τους "τσάκωσε" σε κοινή εκδήλωση όπου η γνωστή influencer ήταν μαζί με τον νέο της σύντροφο (δείτε εδώ).

Από την άλλη, ο γνωστός πλαστικός χειρούργος είναι αρκετά ενεργός μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς. Μπορεί πλέον να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή, ωστόσο πριν από λίγο καιρό είχε κάνει μια σπάνια αποκάλυψη για τη νέα του σύντροφο.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος μαζί με τον φίλο του, Στέλιο Χανταμπάκη έκαναν μαζί βραδινή έξοδο όπου μάλιστα δεν δίστασαν να δημοσιεύσουν και κάποιες φωτογραφίες στις οποίες τους βλέπουμε να ποζάρουν μαζί.

Στέλιος Χανταμπάκης και Αριστομένης ΓιαννόπουλοςΗ ανάρτηση του Αριστομένη Γιαννόπουλου