«Αν χρειαστώ...» - Η ειρωνική απάντηση του Νίκου Κοκλώνη στον Γιώργο Λιάγκα για το J2US

Πως τον απέκρουσε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Αν χρειαστώ...» - Η ειρωνική απάντηση του Νίκου Κοκλώνη στον Γιώργο Λιάγκα για το J2US

Ο παρουσιαστής και παραγωγός του J2US, Νίκος Κοκλώνης απάντησε στα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή "Το Πρωινό" την Δευτέρα 14/11, που σχετίζονταν με το show υπερπαραγωγή του ALPHA και το πόσα λεφτά χασούρα έχει ανά επεισόδιο (δείτε εδώ το ποσό που αποκάλυψε).

Ο Νίκος Κοκλώνης κατακεραύνωσε τον Γιώργο Λιάγκα, προσφέροντας του, ειρωνικά πάντα, την θέση του οικονομικού διευθυντή.

Η απάντηση του Νίκου Κοκλώνη στον Γιώργο Λιάγκα

«Τον ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές του. Αν χρειαστώ οικονομικό διευθυντή θα είναι ο πρώτος στον οποίο θα απευθύνω πρόταση», είπε ο Νίκος Κοκλώνης.

Λιάγκας Κοκλώνης
(On Time)

Το ποσό που έλαβε η Άννα Βίσση από τον Νίκο Κοκλώνη

Βίσση λεφτά J2us

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Νίκος Κοκλώνης σε ένα live του J2us, είχε παρακαλέσει αρκετές φορές και με διάφορα μέσα και τρόπους την Άννα Βίσση να εμφανιστεί στη σκηνή του show, αλλά εκείνη συνεχώς απέρριπτε τις προτάσεις του.

Τι άλλο θα την έκανε να πει το ναι μετά από τόσα όχι, ειδικά σε τέτοιους καιρούς που οι τραγουδιστές όπως οι ηθοποιοί δεν έχουν σχεδόν καθόλου δουλειά; Μα φυσικά μια πολύ καλή χρηματική αμοιβή.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Νίκος Κοκλώνης αρχικά είχε κάνει την προσφορά των 10.000 ευρώ στην Άννα Βίσση αλλά εκείνη είπε όχι, και μετά από πολύ κόπο κατέληξαν να κλείσουν στα 20.000 ευρώ, ένα αρκετό βαρβάτο ποσό θα έλεγε κανείς!

Να σας υπενθυμίσουμε πως ο Νίκος Κοκλώνης κάθε άλλο παρά τσιγγούνης δεν είναι κι αυτό φάνηκε από την πρώτη μέχρι και την τελευταία μέρα προβολής του J2us, αφού ξεκίνησε να δίνει για δώρα στους τηλεθεατές από iphone μέχρι ολόκληρο αυτοκίνητο.