Ελεονώρα Μελέτη: Έστειλε μήνυμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη - "Δεν περίμενα ποτέ ούτε..."

«Ήμουν σε πολύ μεγάλη ταραχή»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελεονώρα Μελέτη: Έστειλε μήνυμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη -

Η Ελεονώρα Μελέτη μετά την συζήτηση για την συνάντηση Μητσοτάκη-Μπάρμπα στο Μέγαρο Μαξίμου, αποκάλυψε στην εκπομπή της, Mega Καλημέρα, το πρωί της Τρίτης 14/11, πως πριν από λίγο καιρό είχε στείλει μήνυμα μέσω instagram στον Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή την υπόθεση βιασμών και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό.

Τι είπε στην εκπομπή της η Ελεονώρα Μελέτη

«Θα μοιραστώ κάτι τελείως δικό μου και προσωπικό. Μετά τη συνεργασία που είχαμε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την καμπάνια του 15900, για τη γραμμή κακοποιημένων γυναικών, όταν έγινε γνωστή η υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, συναισθηματικά καταβεβλημένη και σε πολύ μεγάλη ταραχή, πήρα την πρωτοβουλία και του έστειλα μήνυμα στο Instagram. (Δείτε εδώ το τρομακτικό μήνυμα την Ελεονώρας Μελέτη για τους βιαστές και τους παιδόφιλους).

Δεν περίμενα ποτέ ούτε ότι θα το διαβάσει, ούτε ότι θα το δει. Του είπα ότι πρέπει οπωσδήποτε να κάνει κάτι ώστε τα παιδιά σε αυτή τη χώρα να νιώθουν ασφαλή. Και όχι μόνο το είδε, απάντησε κιόλας. Αυτό είναι ένα καλό στοιχείο ενός ανθρώπου που έχει τα αφτιά του ανοιχτά στους πολίτες» είπε η Ελεονώρα Μελέτη στους συνεργάτες της.

«Το καλό θα ήταν να έχει τα αφτιά του ανοιχτά σε όλους τους πολίτες και όχι στη Μπάρμπα και στη Μελέτη» σχολίασε ο Κώστας Τσουρός.