Γέλιο μέχρι δακρύων - Η Μπέτυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Μακαλιάς έγιναν μοντέλα του GNTM

Η επική τους στιγμή στον αέρα του OPEN

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γέλιο μέχρι δακρύων - Η Μπέτυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Μακαλιάς έγιναν μοντέλα του GNTM

Χαμός στην εκπομπή της Μπέτυς Μαγγίρα την Τρίτη 15/11, καθώς η ίδια έπιασε τον Δημήτρη Μακαλιά, του ζήτησε να γίνει το μοντέλο της και πόζαραν μαζί αναπαριστώντας την χθεσινή (14/11) φωτογράφιση του GNTM 5 στο ντους, η οποία έφερε σε πολύ δύσκολη θέση την μαμά του ριάλιτι, Μικαέλα.

Το αποτέλεσμα, φυσικά, ήταν ξεκαρδιστικό και γι' αυτό κανένας δεν τους ζήτησε να σταματήσουν. Οι δυο τους γενικά το διασκεδάζουν καθημερινά και προσπαθούν να κάνουν το κοινό να ξεχαστεί από όλα τα δυσάρεστα που μπορεί να συμβαίνουν στην κοινωνία.

Η "φωτογράφιση" του Δημήτρη Μακαλιά και της Μπέτυς Μαγγίρα

«Εμένα με αγχώνει να ακούω όλες αυτές τις φωνές», σχολίασε ο Δημήτρης Μακαλιάς, με τη Μπέττυ Μαγγίρα να προσθέτει: «Αυτό είναι το παιχνίδι βρε παιδιά, γιατί σε καμία καμπάνια δεν θα σου πουν έχεις 3 λεπτά για να φωτογραφηθείς. Δεν έχουν αντίληψη του σώματός τους τα κορίτσια».

Τότε η παρουσιάστρια κάλεσε τον συνάδελφό της να σηκωθεί για να κάνουν μαζί μία επίδειξη για τη σωστή λήψη της πόζας: «Άμα είσαι με λουμπάγκο μια βδομάδα μετά απ’ αυτό, δεν φταίω εγώ», τόνισε στο τέλος ο ηθοποιός.

Έμειναν όλοι "κάγκελο" με την είσοδό τους - Το χορευτικό τους στον αέρα του OPEN

Το πρωί της Τετάρτης 31/8 ξεκίνησε ευχάριστα για την Μπέτυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά, μετά τα δυσάρεστα νέα που περίμεναν την πρώτη, καθώς η έναρξη της εκπομπής τους, Ποιος είναι πρωινιάτικα, συμπεριλάμβανε λίγο χορό και ευδιάθετη μουσική. Οι δυο τους μπήκαν στο πλατό κατεβαίνοντας τις σκάλες, υποδυόμενοι την Μπάρμπι και τον Κεν, αφού το τραγούδι ταίριαζε γάντι σε αυτή την περίπτωση.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια είναι ντυμένη και στα φούξια, με αποτέλεσμα να θυμίζει ακόμα πιο πολύ την "κούκλα". Οι συνάδελφοί τους ξέσπασαν σε γέλια με το που τελείωσαν το χορευτικό τους, ενώ ο κόσμος που τους παρακολουθεί από το σπίτι "ξεσηκώθηκε".