GNTM 5: «Πώς θα το δει ο σύζυγός και τα πεθερικά μου;» - Σε δύσκολη θέση η Μικαέλα με την αποψινή φωτογράφιση

«Τι θα λένε στο χωριό;»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 5: «Πώς θα το δει ο σύζυγός και τα πεθερικά μου;» - Σε δύσκολη θέση η Μικαέλα με την αποψινή φωτογράφιση

Σέξι πόζες στην ντουζιέρα μαζί με τον πρώην παίκτη του GNTM κλήθηκαν να πάρουν στο αποψινό 14/11 επεισόδιο οι παίκτριες, κάτι που ενθουσίασε τις περισσότερες (δείτε εδώ ποιες 2 διαγωνιζόμενες πήραν τα disadvantage από την Βικτώρια).

Ωστόσο, η Μικαέλα ακούγοντας το concept της φωτογράφισης δεν έκρυψε την αμηχανία της.

Αμήχανη η Μικαέλα με την αποψινή 14/11 δοκιμασία

«Το σετ μου φαίνεται πολύ ωραίο αλλά θέλω για μένα να κάνουν μια εξαίρεση και να μου φέρουν τον Τάσο να κάνω ντουζ με τον Τάσο. Είναι πιο κοντά στην ηλικία μου και τα πάμε καλά και να το διασκεδάσω.

Νιώθω λίγο… κουμπωμένη με όλο αυτό, αλλά τι να κάνουμε, θα το κάνουμε κι αυτό. Ελπίζω ο Εμάνουελ να μη νιώσει άσχημα ή οτι κάνει φωτογράφιση με την μαμά του, δεν ξέρω. Θα ένιωθα πιο άνετα με έναν συνομήλικό μου παρά με ένα παιδάκι. Όλη την ώρα έχω στο μυαλό μου το πώς θα το δει ο σύζυγός μου, ο Γιώργος και τα πεθερικά μου. Τι θα λένε στο χωριό; Τι κάνει η νύφη σας;» είπε η διαγωνιζόμενη.

Οι πρώτες δηλώσεις της Δέσποινας Σαρρή μετά την αποχώρησή της

Μια ακόμη αποχώρηση είδαμε στο 8/11 επεισόδιο του GNTM 5, με τη κοπέλα που έφυγε από την βίλα να ήταν τελικά η Δέσποινα Σαρρή, μιας και έφερε στο πλατό την χειρότερη λήψη.

Μάλιστα, το πρωί της Τετάρτης 9/11 το επίδοξο νεαρό μοντέλο βρέθηκε στην εκπομπή Breakfast@Star και μίλησε για την αποχώρησή της, αλλά και για τον καβγά του Γιώργου Καράβα με τη Βίκυ Καγιά.

«Το περίμενα από τη στιγμή που είδα την φωτογραφία μου, ήμουν σίγουρη. Είχα τις ευκαιρίες μου άρα πόσες ακόμη να μου έδιναν; Πιστεύω ότι στην αποχώρησή μου έπαιξε μεγάλο ρόλο και το γεγονός ότι οι κριτές δεν με καθοδήγησαν, λάθη συμβαίνουν αλλά όπως και να έχει δεν έχω στεναχωρηθεί γιατί νιώθω ότι όλο αυτό έκανε τον κύκλο του».

Για τον έντονο καβγά ανάμεσα στη Βίκυ Καγιά και τον Γιώργο Καράβα: «Εγώ πιστεύω ότι ήταν κάτι ενδιάμεσο γιατί ναι μεν είχε η Βίκυ δίκιο ότι έπρεπε να βγάλουμε κάτι μοντελικό αλλά και ο Γιώργος είχε δίκιο γιατί έπρεπε να βγάλουμε κάτι ρεαλιστικό».