«Μου λες αν είναι πρωταπριλιά; Με δουλεύεις τώρα;» - Έξω φρενών ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ με τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Λόγω των ερωτήσεών του σχετικά με τον αρραβώνα του κομμωτή

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Μου λες αν είναι πρωταπριλιά; Με δουλεύεις τώρα;» - Έξω φρενών ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ με τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι πιο ερωτευμένος από ποτέ, όπως μαρτυρούν και τα "καυτά" φιλιά που αντάλλασσε με την σύντροφό του, καθώς ο μικρός χωρισμός τους απλώς τους έφερε πιο κοντά. Ο ίδιος, λοιπόν, μαζί με την Νάνσυ, μίλησε στην Super Κατερίνα την Τρίτη 15/11 για να ξεκαθαρίσει τι συμβαίνει πραγματικά.

Η συζήτηση, ωστόσο, εξαιτίας του Ανδρέα Μικρούτσικου, άγγιξε το θέμα της σεξουαλικότητας του κομμωτή γενικότερα, με εκείνον να ξεσπά για όσα γράφονται για τη ζωή του και για την σχέση του με την καλή του.

Έξω φρενών ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

«Μονίμως έχεις ενδοιασμούς αν υπάρχει ή δεν υπάρχει. Είναι δυνατόν να βγαίνω εγώ από το Λονδίνο με την Νάνσυ με τις βέρες μας, να με παίρνει η θεία μου από την Κρήτη, η μάνα μου, όλο μου το σόι, όλος μου ο κόσμος και να μου λες αν είναι πρωταπριλιά; Με δουλεύεις τώρα;», απάντησε αρχικά στον δημοσιογράφο.

Και συμπλήρωσε: «Δεν μπορώ να σε φέρω στο σπίτι μου και στην κρεβατοκάμαρά μου για να δεις τι είναι αληθινό και τι δεν είναι».

Μάλιστα, όταν η Κατερίνα Καινούργιου τον επιβράβευσε για μία δήλωσή του σχετικά με το ότι δεν χρειάζεται να ζητάει κανείς τους έρωτες και τους πειραματισμούς κάθε ανθρώπου, εξήγησε: «Ούτε ξεκίνησα τη ζωή μου κάνοντας κάτι άλλο ερωτικά, ούτε πειραματίζομαι με την Νάνσυ».

Η αιτία του μικρού χωρισμού του με την Νάνσυ

Ζωντανά στη «Super Κατερίνα» μίλησε το πρωί της Τρίτης 8/11 ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος απάντησε για τον ξαφνικό χωρισμό του από τη σύντροφό του Νάνσυ, λίγο πριν τον αρραβώνα τους.

«Τη Νάνσυ την αγαπάω, δεν έχει αλλάξει τίποτα από όλα αυτά τα συναισθήματα που τρέφω για εκείνη. Απλά όταν μιλάς με έναν άνθρωπο 17 ώρες τη μέρα, είναι λογικό να υπάρχουν διαφωνίες. Υπήρχαν διάφορα πράγματα που δεν συμφωνούσαμε. Έχουν παρθεί τα δαχτυλίδια του αρραβώνα.

Εγώ ήμουν πάντα κατά του γάμου. Όταν γνώρισα τη Νάνσυ, μου βγήκαν πολλά συναισθήματα, μου ξύπνησε το πατρικό ένστικτο. Ενάμιση μήνα είχαμε μια τηλεφωνική επικοινωνία 8 ώρες κάθε βράδυ. Εγώ της το είπα. Ένα πρωί χτύπαγαν οι καμπάνες τις εκκλησίες. Είχαμε ξεκινήσει το τηλέφωνο στις 10 το βράδυ και είχε πάει 7.30 το πρωί. Της είπα ότι μιλάμε πολλές ώρες, αλλά δεν έφταιγε αυτό που χωρίσαμε.

Εγώ είμαι ένας τύπος της στιγμής, λίγο οξύθυμος. Η Νάνσυ ως γυναίκα έκανε σκηνές όταν έβλεπε βίντεο από το γυμναστήριο, που είτε έβγαζα τους κοιλιακούς μου, είτε έδινα φιλάκι σε κάποια κοπέλα και μου τα έστελνε screenshot και μου έλεγε να μην το ξανακάνω. Η ζήλεια μου αρέσει αλλά όταν ξέρεις πως ο άνθρωπός σου», είπε ο πρώην παίκτης του Survivor 5.