Χώρισαν Βλάσσης Χολέβας και Μαρίνα Πατούλη - Σε σχέση με γνωστή τραγουδίστρια ο σχεδιαστής

Το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Χώρισαν Βλάσσης Χολέβας και Μαρίνα Πατούλη - Σε σχέση με γνωστή τραγουδίστρια ο σχεδιαστής

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που άρχισε να φημολογείται πως η Μαρίνα Πατούλη μετά το διαζύγιό της από τον Γιώργο Πατούλη - για το οποίο πρώτο σας είχε ενημερώσει αποκλειστικά το Youweekly.gr - βρήκε τον έρωτα στα μάτια του γνωστού σχεδιαστή, Βλάση Χολέβα.

Οι δυο τους, βέβαια, σε επίσημες δηλώσεις τους φρόντιζαν να διαψεύδουν το γεγονός αυτό και να δηλώνουν απλά "φίλοι και συνεργάτες".

Αποκλειστικό φωτορεπορτάζ του Youweekly.gr, ωστόσο, διέψευσε κατηγορηματικά τα λεγόμενα και των δυο, αποκαλύπτοντας πως υπάρχει κάτι παραπάνω από μια φιλία ή συνεργασία. Εμείς τους φίλους μας δεν τους φιλάμε σε δημόσια θέα έτσι, εσείς; (δείτε εδώ τις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr).

Δυο μήνες, λοιπόν, μετά την αποκλειστική αποκάλυψη του Youweekly.gr το ζευγάρι φαίνεται πως δεν είναι πια μαζί. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso που αναπαράχθηκε το πρωί της Τρίτης 15/11 στην εκπομπή Super Κατερίνα, οι δυο τους διαχώρισαν το επαγγελματικό από το "φιλικό" κομμάτι και ο σχεδιαστής φημολογείται (ξανά) πως έχει βρει τον έρωτα στα μάτια γνωστής τραγουδίστριας.

Ποια τραγουδίστρια φημολογείται πως μπήκε ανάμεσα στον Βλάση Χολέβα και την Μαρίνα Πατούλη

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Δράμα. Ξεκίνησε από τα 7 της να ασχολείται με την παραδοσιακή μουσική, αφού πήγαινε σε σχολή παραδοσιακών χορών. Συνέχισε να υπηρετεί αύτο το είδος μουσικής μέχρι το 2004 όπου ξεκίνησε στη νύχτα της Θεσσαλονίκης να δουλεύει σε πολλά από τα καλύτερα μαγαζιά.

Παράλληλα πήγαινε σε 2 σχολές όπου και απέκτησε 2 πτυχία Κινησιοθεραπείας και Εναλλακτικής Ιατρικής. Δεν σας πάει κάπου το μυαλό;

Ο λόγος φυσικά για την αγαπημένη Μαρία Καρλάκη.