Σε μαγευτικό σαλέ με τζάκι - Φωτογραφίες από την απόδραση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και του Σχίζα στον Παρνασσό

Το ζευγάρι διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σε μαγευτικό σαλέ με τζάκι - Φωτογραφίες από την απόδραση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και του Σχίζα στον Παρνασσό

Ένα διάλλειμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις έκαναν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο σύντροφο της Παναγιώτης Σχίζας, οι οποίοι επισκέφθηκαν τον Παρνασσό και αξιοποίησαν τον καλό καιρό της περιοχή.

Το ζευγάρι διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής του αφού μετά το Survivor μετακόμισαν σε ένα συγκλονιστικό σπίτι (δείτε εδώ βίντεο) ενώ με βάση τις αναρτήσεις που έκαναν στα media καλοπέρασαν και σε αυτή τους την εξόρμηση!

Τι κατάλυμα επέλεξαν οι Παναγιώταρου και Σχίζας

Για το ρομαντικό τους διήμερο το ερωτευμένο ζευγάρι διάλεξε ένα ξύλινο σαλέ με τζάκι και με την συνοδεία διαφόρων νοστιμιών. Τόσο η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, όσο και ο Στάθης Σχίζας φροντίζουν να ενημερώνουν τους ακόλουθους τους στο instagram για την καθημερινότητα τους.

Η εξόρμηση του ζευγαριού στον Παρνασσό

Να υπενθιμίσουμε πως ο νικιτής του survivor θεωρείται από τους επικρατέστερους υποψήφιους για τo Survivor All Star.

Ποιες είναι οι σχέσεις του Αριστομένη Γιαννόπουλου με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μετά τον χωρισμό

Στην εκπομπή του Happy Day, στον Alpha μίλησε το πρωί της Τρίτης 15/11 ο πρώην σύζυγος της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου για τις σχέσεις μεταξύ τους.

«Κάτι γίνεται στη ζωή μου, αλλά όχι τίποτα συγκεκριμένο», είπε αρχικά και συμπλήρωσε για το σχόλιο της πρώην του προς τον νέο της σύντροφο: «Δεν σχολιάζω τίποτα. Ό,τι λέει η Αλεξάνδρα, νομίζω ότι έχει βάση. Τώρα, από εκεί και πέρα, ας το σχολιάσει η ίδια».

«Εγώ νομίζω ότι υπήρχε ισορροπία γενικά», τόνισε έπειτα όσον αφορά τον γάμο τους.

Και κατέληξε απαντώντας στο αν θα έβγαινε μαζί τους: «Τι εννοείς όλοι μαζί; Φυσικά και όχι. Δεν είμαι Σουηδία. Το ότι κρατάμε μία καλή επικοινωνία και ένα καλό επίπεδο, δεν τα ισοπεδώνουμε και όλα».