Επέστρεψε στην εκπομπή Ώρα Ελλάδος ο Δημήτρη Καμπουράκης - Το ξέσπασμα για τα δημοσιεύματα σχετικά με την υγεία του

Τι του ετοίμασαν οι συνεργάτες του στην εκπομπή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Επέστρεψε στην εκπομπή Ώρα Ελλάδος ο Δημήτρη Καμπουράκης - Το ξέσπασμα για τα δημοσιεύματα σχετικά με την υγεία του

Ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Καμπουράκης, το πρωί της Δευτέρας 14/11 αναγκάστηκε να επισκεφθεί το νοσοκομείο, διότι αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα με την μέση του. Αυτός ήταν και ο λόγος που απουσίαζε από την χθεσινή εκπομπή "Ώρα Ελλάδος" που παρουσιάζει με τον Παναγιώτη Στάθη (δείτε εδώ την ανακοίνωση που έκαναν για την απουσία του).

Η επιστροφή του Δημήτρη Καμπουράκη στην εκπομπή

Σήμερα 15/11 πιστός στο ραντεβού του επέστρεψε στο τηλεοπτικό του πόστο, ωστόσο ο ίδιος δεν δίστασε να εκφράσει την ενόχλησή του με τα δεκάδες δημοσιεύματα που γράφτηκαν για την επίσκεψή του στο νοσοκομείο.

«Δεν έγινε τίποτα ρε παιδιά. Μια μέρα πόνεσε η μέση μου. Ήταν τρομακτικό αυτό που έζησα. Έσκυψα να ταΐσω τα γατάκια. Με ενόχλησε αυτό με το Internet… είναι κατάρα. Έγραφαν “Ο Καμπουράκης πήγε στο νοσοκομείο”. Με πήραν το πρωί φίλοι, το μεσημέρι με ξαναπήραν και μου έλεγαν ότι είδαμε ότι πήγες στο νοσοκομείο. Ένας το γράφει, 100 κάνουν copy paste. Α να χαθούν πια! Έχουμε φίλους, συγγενείς» τόνισε ο Δημήτρης Καμπουράκης.

Η χιουμοριστική ένδειξη συμπαράστασης από τους συναδέλφους του

Μετά την δυσαρέκεια του Καμπουράκη και αφου κατάφερε να σηκωθεί από την καρέκλα, η Μαριάννα Γεωργαντή εισέβαλε στο πλατό με μπλούζα που απεικόνιζε τον ίδιο και έγραφε «Δημήτρη γήρνα πίσο ή έστο τηλεφόνα»

η 'συμπαράσταση' των συναδελφών του