Στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Καμπουράκης - Η ανακοίνωση του Παναγιώτη Στάθη για την κατάσταση της υγείας του

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Καμπουράκης - Η ανακοίνωση του Παναγιώτη Στάθη για την κατάσταση της υγείας του

Δυσάρεστα νέα ανακοινώθηκαν στον αέρα του OPEN το πρωί της Δευτέρας 14/11 στην εκπομπή Ώρα Ελλάδος συγκεκριμένα, καθώς ο Δημήτρης Καμπουράκης, ο οποίος πρόσφατα ξέσπασε δημόσια, απουσίαζε και ο συνάδελφός του, Παναγιώτης Στάθης πήρε τον λόγο για να εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει και ποια είναι η κατάσταση της υγείας του.

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής ανέφερε πως ο ίδιος έπαθε λουμπάγκο και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο το πρωί της ίδιας ημέρας για να του κάνουν ένεση. Ωστόσο, τόνισε πως δεν είναι τίποτα σοβαρό και πως την Τρίτη 15/11 θα επιστρέψει δυναμικά.

Τι συμβαίνει με την υγεία του Δημήτρη Καμπουράκη

Μάλιστα, ο Παναγιώτης Στάθης θέλησε να του κάνει και μία μικρή πλάκα αφιερώνοντάς του ένα απόσπασμα από ελληνική ταινία που ταιριάζει απόλυτα με την κατάστασή του, ενώ αργότερα ήρθε και σε επικοινωνία μαζί του μέσω τηλεφώνου, με εκείνον να αναφέρει πως ήδη αισθάνεται καλύτερα, αλλά δεν πρόκειται να αφήσει έτσι το αστείο που του έκανε.

Επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του παρουσιαστή

Έκρηξη σημειώθηκε στην πολυκατοικία του Δημήτρη Καμπουράκη στην Αργυρούπολη πριν από πάρα πολύ καιρό, όταν άγνωστος άνδρας επιτέθηκε στο σπίτι του με γκαζάκια. O δημοσιογράφος - που έχει αποκαλύψει πότε θα σταματήσει από την τηλεόραση - ανέφερε στην εκπομπή του Σήμερα πως "Ο κρότος ήταν φοβερός, είχε πάρει φωτιά η πόρτα όλη".

«Αν δεν είχα αυτή τη θωρακισμένη πόρτα, θα είχε μπει η φωτιά μέσα. Εντωμεταξύ εδώ έμενε η πεθερά μου που έτυχε να μην είναι εδώ. Αν ήταν εδώ η γιαγιά θα είχαμε ιστορίες. Τρόμαξα, καταρχήν είναι έκπληξη και στη συνέχεια σκέφτεσαι θα καούν οι άνθρωποί μου. Μέχρι να δω τι έγινε, κάποιος γείτονας είχε πάρει αστυνομία και πυροσβεστική».

Μάλιστα, ανέφερε ότι στο σπίτι του είχε κάμερες οι οποίες κατέγραψαν τον δράστη: «Ήρθε τυπάκος περπατητός, στήθηκε εδώ στο πλατύσκαλο με έναν σάκο που μέσα είχε τα γκαζάκια, τους έβαλε φωτιά, και έφυγε τρέχοντας. Φορούσε μαύρο σκούφο, μάσκα ιατρική αλλά διακρίνονται κάποια χαρακτηριστικά του, είχε μουσάκι».