Αγγελική Ηλιάδη - Πόπη Μαλλιωτάκη: Ποια είναι η σχέση τους 14 χρόνια μετά τον θάνατο του Μπάμπη Λαζαρίδη

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Αγγελική Ηλιάδη - Πόπη Μαλλιωτάκη: Ποια είναι η σχέση τους 14 χρόνια μετά τον θάνατο του Μπάμπη Λαζαρίδη

Η Αγγελική Ηλιάδη παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, την Τρίτη 15/11 και πέρα από την προσωπική της ζωή και την καριέρα της αναφέρθηκε και σε ένα ζήτημα από το παρελθόν.

Πρόκειται για την πρώην του Μπάμπη Λαζαρίδη, Πόπη Μαλλιωτάκη, με την οποία η οικογένειά του βρίσκεται στα δικαστήρια. Ωστόσο, η ίδια φαίνεται πως ετοιμάζει ένα ριάλιτι όπου θα μπορούσε να συμμετέχει και η τραγουδίστρια.

Θα συνεργαζόταν η Αγγελική Ηλιάδη με την Πόπη Μαλλιωτάκη;

«Μου αρέσει πάρα πολύ, το βλέπω στο εξωτερικό να συμβαίνει. Θα ήταν πάρα πολύ ωραίο να δει ο κόσμος πως ζει ένας άνθρωπος τον οποίο τον γνωρίζει μέσα από τη δουλειά του και να δουν τελικά ότι αυτό που βλέπεις με τα φώτα πάνω στη σκηνή είναι ένα μικρό κομματάκι. Η ζωή μας δεν έχει και μεγάλη διαφορά από τη ζωή του υπόλοιπου κόσμου. Είναι μια καθημερινότητα που μοιάζει με ολονών», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και κατέληξε: «Δε νομίζω να είχα πρόβλημα να παίξω στο reality».

Τι είπε η πρώην του Μπάμπη Λαζαρίδη για την απιστία του με την τραγουδίστρια

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και στην Μένια Κούκου μίλησαν το πρωί της Πέμπτης 10/11 η Πόπη Μαλλιωτάκη κι ο γιος της, Βασίλης Λαζαρίδης (δείτε εδώ το νέο του επαγγελματικό βήμα), με αφορμή την πρόταση που τους έγινε από εταιρία παραγωγής να κάνουν τη ζωή τους ριάλιτι.

Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις σχέσεις της σήμερα με την Αγγελική Ηλιάδη, αλλά και για τον Μπάμπη Λαζαρίδη.

«Τουλάχιστον από την πλευρά μου το έχω σκεφτεί πάρα πολύ ώριμα. Έχω βάλει τους εγωισμούς στην άκρη και κοιτώ το συμφέρον του παιδιού μου. Να έχει καλές σχέσεις με τον αδερφό του» ανέφερε για την Αγγελική Ηλιάδη.

«Όταν με γνώρισε (σ.σ. ο Μπάμπης Λαζαρίδης), του είπα ότι έχω ένα παιδί από τον πρώτο μου γάμο. Αυτό το αγκάλιασε και δεν το ξεχώρισε ποτέ από τον Βασίλη. Ένας πολύ σοβαρός λόγος που ερωτεύτηκα αυτόν τον άνθρωπο, ήταν ότι αγαπούσε ό,τι ήταν δικό μου… Δεν συγχώρησα τις απιστίες του. Πάντα έψαχνα το γιατί. Εγώ ήμουν κεράκι αναμμένο απέναντί του. Οι απιστίες δεν συγχωρούνται. Του μιλούσα, επειδή είχαμε το παιδί. Αλλά δεν μέναμε και μαζί.» πρόσθεσε η Πόπη Μαλλιωτάκη.