Χαρές στο σπίτι του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα - Στιγμές ευτυχίας για την οικογένεια

O λόγος που γιόρτασαν

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Χαρές στο σπίτι του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα - Στιγμές ευτυχίας για την οικογένεια

Μια ξεχωριστή ημέρα ήταν η χθεσινή για την οικογένεια Τανιμανίδη με τη μία από τις δύο κορούλες τους να γιορτάζει τη Δευτέρα 14/11 την γιορτή της.

Ο λόγος για τη μικρή Φιλίππα, που χάρισε μια ξεχωριστή ημέρα στην οικογένεια της, αφού εκείνη ήταν η αφορμή για να γιορτάσουν όλοι μαζί. Η Χριστίνα Μπόμπα μάλιστα ευχήθηκε στη μικρή της μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram με τον πιο τρυφερό τρόπο (δείτε εδώ πόσο πολύ έχουν μεγαλώσει οι δίδυμες, ντυμένες ασορτί).

Οι ευχές της Χριστίνας Μπόμπα για τη γιορτή της κόρης της

«Χρόνια Πολλά μωρό μου! Να χαιρόμαστε τη γιορτούλα σου»!

Χριστίνα Μπόμπα

Αριάνα - Φιλίππα
Δίδυμες γιορτή
Μπόμπα ανάρτηση

Η αποκάλυψη της Χριστίνα Μπόμπα για την εγκυμοσύνη της

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης είναι ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ και οι δύο κόρες τους έχουν ήδη γίνει διάσημες στα social media, τα οποία και οι δύο χρησιμοποιούν καθημερινά παρουσιάζοντας στιγμές από την προσωπική τους ζωή.

Η πρώτη, λοιπόν, 16 μήνες αφότου γέννησε, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής "Ελένη", την Τετάρτη 26/10 και μίλησε με την Ελένη Μενεγάκη για το πόσο έχει αλλάξει "ο κόσμος της" από τότε, μαζί και η εμφάνισή της (δείτε εδώ πως κατάφερε να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης).

Μάλιστα, αναφέρθηκε αναλυτικά για την εξωσωματική στην οποία υποβλήθηκε για να μπορέσει να γίνει μαμά και εξήγησε πως τίποτα δεν ήταν τελικά όσο απλό νόμιζε πως θα είναι: «Και εγώ νόμιζα ότι είναι πολύ εύκολο να μείνεις έγκυος αλλά τελικά δεν ήταν. Έλαβα χιλιάδες μηνύματα από γυναίκες από όλες τις ηλικίες που ταυτίζονταν μαζί μου».